Follow us

Νιώθεις πως φοράς συνεχώς τα ίδια; | Η Ευγενία Σαμαρά δημιούργησε το look που θα ανανεώσει το στιλ σου

Μπορείς να αντιγράψεις εύκολα το look της.

Ευγενία Σαμαρά NDP Photo Agency

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που σκεφτόμαστε σχεδόν αμέσως τι θα φορέσουμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ημέρες που η δημιουργία του outfit of the day μοιάζει μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Σε αυτές τις δεύτερες περιπτώσεις, συνήθως καταλήγουμε να φοράμε τα κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα στη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας μας όμως μία αίσθηση πως φοράμε συνεχώς τα ίδια ρούχα.

Διαβάστε Επίσης

Εάν ταυτίζεσαι με το παραπάνω σενάριο, τότε αξίζει να μάθεις ποια είναι η τακτική που ακολουθούν οι fashionistas για να αποφύγουν αυτό το στιλιστικό ζήτημα. Συγκεκριμένα, χρειάζεται να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, επενδύοντας στα δικά σου αγαπημένα ρούχα, στα οποία όμως θα κάνεις ένα update. Για παράδειγμα, εάν είσαι fan του combo τζιν παντελόνι με σακάκι, τότε αξίζει να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με σακάκια σε έντονα χρώματα. Μπορείς να τα φορέσεις είτε με ένα πουκάμισο ή μπλούζα σε ουδέτερη μονοχρωμία είτε με κάποιο εμπριμέ τοπ που θα κάνει το σύνολο σου ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ακριβώς αυτό το styling trick ακολούθησε πρόσφατα και η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός που ξεχωρίζει τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο όσο και με το στιλ της, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα ανοιξιάτικο σύνονο, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με εμπριμέ τοπ και γαλάζιο σακάκι. Το έντονο χρώμα του πανωφοριού αναβαθμίζει αμέσως το look της, κάνοντας το πιο ανοιξιάτικο και σύγχρονο.

Τα σακάκια άλλωστε είναι ένα από τα must have πανωφόρια της άνοιξης, αφού είναι ιδανικά για τη θερμοκρασία της εποχής και συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά

Loading...

Get the Look

Κόκκινο σακάκι κουστουμιού από μαλλί Massimo Dutti

Σταυρωτό μπλέιζερ Bershka

Blazer Zara

Σταυρωτό σακάκι Stradivarius

Σακάκι σε φαρδιά γραμμή H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ