Follow us

Αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις στην Ανάσταση; Το κοστούμι της Ζέτας Μακρυπούλια θα σε ενθουσιάσει

Η Ζέτα Μακρυπούλια προτείνει το total white look.

zeta makrupoulia Instagram @ roukzouk.official

Κάθε χρόνο, λίγο πριν φτάσει το Πάσχα, οι περισσότερες fashionistas ξεκινούν να σκέφτονται τα looks που θα φορέσουν τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή. Ειδικά φέτος, οι ημέρες του Πάσχα θα είναι διαφορετικές, αφού μετά από δύο χρόνια πανδημίας θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε κανονικά με τους φίλους και την οικογένεια μας.

Διαβάστε Επίσης

Εάν λοιπόν αναρωτιέσαι και εσύ τι μπορείς να φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης, μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2022 θα σε βοηθήσουν. Συγκεκριμένα, φέτος μπορείς να κάνεις την αλλαγή και να μην φορέσεις κάποιο φόρεμα, αλλά να προτιμήσεις ένα κοστούμι, που φέτος είναι η χρονιά του. Εκτός από το κλασικό μαύρο κοστούμι που είναι σίγουρα μία διαχρονική επιλογή, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει να σου κάνει μία διαφορετική πρόταση.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ” που παρουσιάζει στον Ant1, η Ζέτα Μακρυπούλια δημιούργησε ένα πολύ κομψό και σύγχρονο look για το βράδυ της Ανάστασης. Πρόκειται για ένα total white σύνολο με κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό κρουαζέ τοπ και λευκές γόβες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό και ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης.

Extra Tip

Σε περίπτωση που σου αρέσει το λευκό κοστούμι, αλλά θέλεις να το φορέσεις κάπως διαφορετικά, μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο πουκάμισο ή lingerie top σε έντονο ή pastel χρώμα και να προσθέσεις το αντίστοιχο ζευγάρι παπούτσια. Φυσικά, ένα λευκό κοστούμι δεν είναι must μόνο για επίσημες περιστάσεις, αφού μπορείς να το προσαρμόσεις και σε πιο casual σύνολα με sneakers.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Loading...

Copy the Look

Κοστούμι Nash by Natasa Avloniti. Θα βρεις το blazer εδώ και το παντελόνι εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ