Follow us

5 άκρως ανοιξιάτικα celebrity looks που μπορείς να αντιγράψεις την Κυριακή του Πάσχα

Πάσχα με στιλ.

chrismpo Instargam @chrismpo

Η άνοιξη είναι η εποχή που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν για να ανανεώσουν το στιλ και τη γκαρνταρόμπα τους. Λίγο η θερμοκρασία που ανεβαίνει και μας κάνει να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι, λίγο οι νέες τάσεις της μόδας, κάθε fashionista δημιουργεί τη δική της shopping list και οραματίζεται τους συνδυασμούς που θα δημιουργήσει. Ειδικά αυτή την περίοδο που το Πάσχα είναι προ των πυλών και πρόκειται να κάνεις βόλτες είτε με την οικογένεια είτε με τους φίλους σου, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και cool σύνολα. Σε περίπτωση βέβαια που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη έμπνευση, τα παρακάτω ανοιξιάτικα looks που δημιούργησαν οι celebrities είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Διαβάστε Επίσης

Style Inspiration

#1 Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη δημιούργησε την αγαπημένη "στολή” των fashionistas, συνδυάζοντας μία ψηλόεμεση τζιν παντελόνα με λευκό τοπ και sneakers. Άνετο, κομψό και ιδανικό για τις χαλαρές βόλτες που θα κάνεις τις ημέρες του Πάσχα.

Loading...

#2 Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε μία από τις top τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Συγκεκριμένα, συνδύασε μία μίνι φούστα σε tweed ύφασμα με ροζ πουκάμισο και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Εάν θέλεις μάλιστα, μπορείς να αντικαταστήσεις τα πέδιλα με sneakers για ένα girly casual σύνολο.

Loading...

#3 Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ένα από τα staples της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι το λευκό παντελόνι, το οποίο ταιριάζει με τα πάντα και προσαρμόζεται σε διάφορες περιστάσεις. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει να το φορέσεις με εμπριμέ πουκάμισα με σατινέ όψη.

Loading...

#4 Δανάη Μπάρκα

Τα λουλουδάτα μοτίβα είναι κάθε άνοιξη επίκαιρα και φέτος έχουν την τιμητική τους. Ένα floral πουκάμισο όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα συνδυάζεται τέλεια με τζιν ή λευκά παντελόνια ή με φούστες και αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Loading...

#5 Χριστίνα Μπόμπα

Μία από τις τάσεις στα bottoms που έχουμε ξεχωρίσει φέτος την άνοιξη είναι τα χρωματιστά παντελόνια. Αυτό σημαίνει πως ένα παντελόνι σε αποχρώσεις όπως το πράσινο ή το κόκκινο θα σε κάνει να ξεχάσεις έστω για λίγο το αγαπημένο σου τζιν. Αυτό το σύνολο της Χριστίνας Μπόμπα από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία θα σε πείσει να υιοθετήσεις το εν λόγω trend.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ