Follow us

5 chic τρόποι για να φορέσεις το λευκό όπως όλες οι διάσημες fashion influencers

Οι πιο κομψοί τρόποι για να προσθέσεις το λευκό στο ντύσιμό σου.

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε φορά που υποδεχόμαστε μία νέα σεζόν, η προσοχή μας στρέφεται στις τάσεις της μόδας. Ποιες είναι οι επικρατέστερες, ποιες ταιριάζουν στο στιλ μας, πώς θα τις υιοθετήσουμε και προσαρμόσουμε στη δική μας αισθητική, σε ποιες συλλογές θα βρούμε τα απαραίτητα κομμάτια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κάπως έτσι, συχνά αποπροσανατολιζόμαστε και ξεχνάμε πως εκτός από τα trends υπάρχουν και κάποια staples που αξίζει να έχουμε στη συλλογή μας. Άλλωστε εκτός από τις τάσεις, υπάρχει η πρακτικότητα και η ευελιξία, δύο όροι που είναι βασικοί γνώμονες του ντυσίματος. Κάπως έτσι, αποχρώσεις όπως το λευκό και το μαύρο λειτουργούν για κάθε γυναίκα ως καμβάς επάνω στον οποίο μπορεί η καθεμία να εκφράσει και να εξελίξει το προσωπικό στιλ της.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στο ντύσιμο της άνοιξης και του καλοκαιριού, το λευκό είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Αναπόσπαστο κομμάτι των SS συλλογών, το λευκό παραμένει αναλλοίωτο από τις εκάστοτε τάσεις της μόδας και κάνει το καθημερινό ντύσιμο, casual ή formal, πιο εύκολο. Αυτό το τόσο φωτεινό χρώμα που συμβολίζει τη φρεσκάδα έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το μαύρο. Ταιριάζει με τα πάντα, είναι ιδανικό για κάθε πιθανή περίσταση και αποπνέει φινέτσα και πολυτέλεια.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα το φορέσεις φέτος; Το επίσης καλό με το λευκό είναι πως οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις μαζί του είναι αναλλοίωτοι. Ακολουθώντας βέβαια τις τάσεις της μόδας, ένα λευκό παντελόνι ή μία λευκή φούστα συνδυάζεται άψογα με πουκάμισα και μπλούζες σε έντονα χρώματα ή εμπριμέ μοτίβα που αναβαθμίζουν στη στιγμή το τελικό αποτέλεσμα. Τα total white σύνολα επίσης έχουν φέτος την τιμητική τους, ωστόσο οι fashion influencers σού προτείνουν να τα αναβαθμίσεις με τον πιο φρέσκο τρόπο. Συμπληρώνοντας δηλαδή τα λευκά μονοχρωματικά σύνολά σου με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

Style Inspo

#1 Λευκό blazer με φόρεμα

Loading...

#2 Λευκό πουκάμισο επάνω από φόρεμα

Loading...

#3 Λευκό παντελόνι με μαρινιέρα

Loading...

#4 Total white look

Loading...

#5 Λευκό παντελόνι με χρωματιστό top

Loading...

#6 Λευκό φόρεμα με πέδιλα

Loading...

#7 Λευκό πουκάμισο με τζιν παντελόνι

Loading...

#8 Λευκό πουκάμισο με mini φούστα

Loading...

#9 Λευκή ολόσωμη φόρμα με χρωματιστά αξεσουάρ

Loading...

#10 Λευκή φούστα με t-shirt

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ