Follow us

Αυτά είναι τα σανδάλια από τη Stradivarius που ταιριάζουν με τα πάντα για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι με στιλ

Τα σανδάλια είναι το must have στιλ παπουτσιών για το καλοκαίρι.

street style Pixel Formula

Καλοκαίρι σημαίνει να φοράμε στην καθημερινότητα αέρινα ρούχα που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία με στιλ, ψάθινες τσάντες που μας βάζουν σε ένα vacation mood ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην πόλη, αλλά και flat σανδάλια που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Αυτό το τρίτο item είναι μάλιστα μία από τις πρώτες αγορές που κάνουμε λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι, αφού τα σανδάλια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος.

Διαβάστε Επίσης

Ευτυχώς για όλες μας μάλιστα, οι νέες συλλογές των brands έχουν ήδη καταφτάσει σε καταστήματα και e-shops, συνεπώς μπορούμε να κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και για επιλέξουμε το ιδανικό ζευγάρι σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι. Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Stradivarius και ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι σανδάλια που συνδυάζει κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά.

Αρχικά, είναι flat συνεπώς είναι ιδανικά για εσένα που ξεκινάς την ημέρα σου το πρωί και την τελειώνεις το βράδυ. Επίσης είναι μαύρα, άρα συνδυάζονται εύκολα με ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις. Με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, με τζιν και ψηλόμεσες παντελόνες, με σορτς και ολόσωμες φόρμες σε έντονους ή ουδέτερους τόνους, αυτά τα Stradivarius σανδάλια είναι μία πολύ κομψή επιλογή. Τέλος, έχουν λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και αναδεικνύουν πολύ το πόδι. Συνεπώς εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα πρακτικό ζευγάρι σανδάλια και να καλωσορίσεις το καλοκαίρι με στιλ, αυτό το σχέδιο είναι σίγουρα must have.

Διαβάστε Επίσης

Editor's Picks

Δετά φλατ πέδιλα Stradivarius
Δετά φλατ πέδιλα Stradivarius
Δετά φλατ πέδιλα Stradivarius
Δετά φλατ πέδιλα Stradivarius

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ