Follow us

Η Σοφία Καρβέλα αγαπά τα μπικίνι | Έξι σχέδια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Η Σοφία Καρβέλα έχει στη συλλογή της όλα τα must have μπικίνι.

Σοφία Καρβέλα Instagram @thesofiakarvela

Η ιστορία του μπικίνι ξεκινά το 1946, συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου, όταν ο ο Louis Réardανέλαβε το κατάστημα γυναικείων εσωρούχων που διαχειριζόταν μέχρι τότε η μητέρα του και παρουσίασε ένα μαγιό που αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Ο σχεδιαστής έδωσε στο εν λόγω μαγιό το όνομα "μπικίνι” από την Ατόλη του Μπικίνι, το μέρος που έγινε η πρώτη δοκιμή ατομικής βόμβας λίγες ημέρες πριν πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση του.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, το μπικίνι δίχασε την συντηρητική κοινωνία, η οποία σοκαρίστηκε από το πόσο αποκαλυπτικό ήταν, ωστόσο εν τέλει Louis Réard και το μπικίνι κέρδισε την προσοχή και την εύνοια του κοινού. Από τότε μέχρι σήμερα, ο μπικίνι είναι εκείνο που μας κάνει να ονειρευόμαστε καλοκαιρινές διακοπές και χαλάρωση δίπλα στο κύμα.

Φέτος, οι τάσεις στα μαγιό προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και μοτίβα, ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει τα σχέδια που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ της. Σε έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο και το κίτρινο ή σε ουδέτερες όπως το λευκό και το μαύρο, αλλά και σε εντυπωσιακά μοτίβα όπως το animal print, τα μπικίνι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις στις διακοπές.

Διαβάστε Επίσης

Η Σοφία Καρβέλα μάλιστα είναι μία από τις celebrities που προτιμούν τα μπικίνι περισσότερο από τα ολόσωμα μαγιό. Με ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ξεχωρίσαμε έξι μπικίνι που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις και εσύ στη βαλίτσα των διακοπών σου.

#1 Λευκό μπικίνι

Loading...

#2 Srapless μπικίνι

Loading...

#3 Μπικίνι σε έντονο χρώμα

Loading...

#4 Animal print

Loading...

#5 Εμπριμέ μπικίνι

Loading...

#6 Nude μπικίνι

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ