Follow us

Κράτα σημειώσεις | Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσίασε με το λευκό σύνολό της στο Ηρώδειο

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου την ανέδειξε στην καλοντυμένη της βραδιάς.

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου Instagram

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών στη συναυλία ''Για πάντα... Μύθος'' της εμβληματικής τραγουδίστριας Μαρινέλας στο Ηρώδειο. Η ίδια πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου NDP μαζί με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη. Οι δύο τους έκαναν σπάνια κοινή εμφάνιση και φαίνονταν πιο χαρούμενοι από ποτέ με το χαμόγελο της τραγουδίστριας να ξεχωρίζει. Η ίδια, όμως, τράβηξε τα βλέμματα και με τη στιλιστική της επιλογή, η οποία την ανέδειξε σε μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Το total white look της Έλενας Παπαρίζου που αξίζει να αναδημιουργήσεις

Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσίασε με τη λευκή εμφάνιση της. Η ίδια δημιούργησε ένα μονόχρωμο look, που αποτελούνταν από ένα άνετο ψηλόμεσο loose παντελόνι τύπου jogger με κορδόνια και λάστιχο στη μέση, ένα τοπ με λεπτές τιράντες και αυτό σε loose γραμμή και με δαντελένιες λεπτομέρειες στη ''V'' λαιμόκοψη του και ένα πανωφόρι σε μίντι μήκος που έπεφτε κομψά στους ώμους της. Η Έλενα Παπαρίζου για να δώσει ελάχιστο χρώμα στο look της και να το κάνει ακόμα πιο βραδινό, κράτησε μία μικρή τσάντα χειρός με μοτίβο σε χρυσή απόχρωση.

Κράτα σημειώσεις | Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσίασε με το λευκό σύνολό της στο Ηρώδειο
PAPARIZOU

Η ίδια σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς το λευκό σύνολό της είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο, ενώ αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Είναι σημαντικό εδώ να αναφέρουμε πως το λευκό είναι ένα υπέροχο χρώμα για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις, καθώς αποπνέει κομψότητα, καθαρότητα και πολυτέλεια και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ