Follow us

Η Έλενα Χριστοπούλου φόρεσε το κολακευτικό τζιν παντελόνι, που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου

Το look της Έλενας Χριστοπούλου είναι ιδανικό για τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Έλενα Χριστοπούλου NDP Photo Agency

Το σκηνικό είναι λίγο ή πολύ γνωστό στις περισσότερες γυναίκες. Το ξυπνητήρι χτυπά και χρειάζεται να σηκωθείς από το κρεβάτι, να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο και να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αυτή η διαδικασία είναι εύκολη και υπάρχουν άλλες που μοιάζει να έχει εξαφανιστεί η στιλιστική έμπνευση. Ακριβώς για αυτές τις στιγμές χρειάζεται να έχεις προνοήσει και να έχεις προσθέσει στη γκαρνταρόμπα σου διαχρονικά και πρακτικά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα κάθε πρωί. Ακριβώς όπως το τζιν παντελόνι που φόρεσε πρόσφατα η Έλενα Χριστοπούλου.

Η μάνατζερ μοντέλων που φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ "Πρωινό μας” βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου όπου παρακολούθησε την παράσταση "Έλα μες στην αγκαλιά μου” με τον Τάκη Ζαχαράτο και ξεχώρισε με το look που επέλεξε να φορέσει. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου συνδύασε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή με λευκό t-shirt και μαύρο blazer. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τα δύο must have αξεσουάρ του φθινοπώρου, δηλαδή τα λευκά sneakers και την τσάντα ώμου σε έντονη πράσινη απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης

Από την εν λόγω εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου ξεχωρίσαμε κυρίως το τζιν παντελόνι, η γραμμή του οποίου είναι άκρως κολακευτική και ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους. Το τζιν παντελόνι μάλιστα είναι μία από τις πρώτες αγορές που αξίζει να κάνεις για να καλωσορίσεις τη νέα σεζόν αλλά και για να είσαι σίγουρη πως θα έχεις πάντοτε κάτι να φορέσεις. Πρακτικό και άνετο, το τζιν παντελόνι ταιριάζει με τα πάντα, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είναι σίγουρο πως δεν θα το βαρεθείς ποτέ.

Η Έλενα Χριστοπούλου επίσης απέδειξε με το look της τον λόγο που πάντα πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου basic κομμάτια όπως το μαύρο blazer ή το λευκό t-shirt. Είναι κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους, ενώ αξεσουάρ όπως οι τσάντες, τα μαντήλια και τα κοσμήματα έχουν την ικανότητα να κάνουν το αποτέλεσμα πιο ιδιαίτερο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου

elena xristopoulou

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ