Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το mini floral φόρεμα της με τις μπότες που δεν θα περιμέναμε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τις μπότες που θα ανανεώσουν το στιλ σου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Σύμφωνα με τους fashion experts, κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ανακαλύψει το στιλ της, χρειάζεται να κάνει διάφορες δοκιμές μέχρι να καταλήξει στις αποχρώσεις, τα μοτίβα, τις γραμμές ρούχων που την κάνουν να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. Αυτή τη διαδικασία φαίνεται πως έχει κάνει με επιτυχία η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μία συνέπεια στις εμφανίσεις της. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Happy Day” στον Alpha αγαπά τις mini φούστες και φορέματα, που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της και τα επιλέγει συχνά για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το παρών στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για τη συμπλήρωσε των δέκα ετών του αρώματος "La vie est belle” της Lancome. Για την εν λόγω περίσταση, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα mini φόρεμα σε ένα πολύ ιδιαίτερο εμπριμέ μοτίβο σε αποχρώσεις του μοβ και του ροζ. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μία μαύρη καπιτονέ τσάντα ώμου και ένα ζευγάρι μπότες που μας τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον. Γιατί;

Διαβάστε Επίσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται πως παρακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, αφού επέλεξε να ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες western μπότες. Τα western boots έχουν μακρά πορεία στον κόσμο της μόδας, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σταθερά στην επικαιρότητα. Φέτος το φθινόπωρο, πρωταγωνίστησαν στην haute couture συλλογή του οίκου Chanel αλλά και στη συλλογή του οίκου Chloé. Οι western μπότες -και κυρίως αυτές σε μαύρη απόχρωση- έχουν τον χαρακτήρα του κλασικού ενώ είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις το στιλ σου πιο ενδιαφέρον, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μπότες που συνδυάζονται με τα πάντα. Με φορέματα και φούστες, με παντελόνια, κοστούμια και ολόσωμες φόρμες, οι cownboy μπότες ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις και πρόκειται να προσθέσουν έναν cool αέρα στο σύνολό σου.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ