Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε τα πιο sexy ψηλοτάκουνα μποτάκια του χειμώνα

Τα μποτάκια της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ κολακευτικά.

MissBloom TEAM
elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν για το στιλ τους στην ελληνική τηλεόραση με πολλές τηλεθεάτριες να εμπνέονται συχνά από τους συνδυασμούς που δημιουργεί. Συχνά μάλιστα, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες με ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ που έχει ξεχωρίσει.

Διαβάστε Επίσης

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις της, η Ελένη Μενεγάκη φορά τα πιο sexy ψηλοτάκουνα μποτάκια για τον φετινό χειμώνα. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα look, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα κοστούμι σε royal blue απόχρωση, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα ankle μποτάκια από suede δέρμα. Τα εν λόγω μποτάκια ανήκουν στη νέα συλλογή της NAK shoes.

Διαβάστε Επίσης

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots όπως αυτά της Ελένης Μενεγάκη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας για τον χειμώνα, αφού μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις όπως στο γραφείο ή τη βραδινή έξοδο. Είναι θηλυκά και πολύ κομψά, ενώ συνδυάζονται τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια ή ακόμα και κοστούμια όπως προτείνει και η παρουσιάστρια.

Τα μποτάκια της Ελένης Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ