Follow us

Το απροσδόκητο fashion brand με το οποίο έχουν αποκτήσει εμμονή τα style icons

Τις εντυπωσιακές δημιουργίες του έχουν φορέσει οι Bella Hadid, Hailey Bieber, Dua Lipa και Nicola Peltz.

MissBloom TEAM
Το βιετναμέζικο fashion brand που αγαπούν τα παγκόσμια style icons Splash News / Ideal Images

Ανέκαθεν οι μεγαλύτερες σταρ του σινεμά, της μουσικής και του μόντελινγκ εμπιστευόντουσαν για τις εμφανίσεις τους οίκους με ιστορία, κύρος και πολύχρονη παρουσία στη μόδα. Οι Louis Vuitton τσάντες, οι Saint Laurent γόβες, τα Chanel tweed σακάκια κ.ο.κ δεν έλειπαν (και δεν λείπουν) από καμία celebrity γκαρνταρόμπα που σέβεται τον εαυτό της. Παρόλα αυτά η παγκοσμιοποίηση και η ανάγκη για ανανέωση και καινοτομία έχουν οδηγήσει στο να αναδυθεί μία πλειάδα από μικρότερα, ανεξάρτητα brands που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χώρο της μόδας. Αυτή τη διαφορετικότητα επιζητούν τα διεθνή it-girls, που πλέον δείχνουν την έντονη προτίμησή τους σε απρόσμενα brand, σε κάθε εμφάνισή τους.

Η πιο πρόσφατη "εμμονή" των celebrity looks ονομάζεται "Fanci Club" και έρχεται από το Βιετνάμ. Η ιδιαίτερη γεμάτη θηλυκότητα αισθητική του, τα ζωηρά χρώματα και τα αέρινα designs του, το έχουν ξεχωρίσει και το έχουν αναδείξει σε αγαπημένη επιλογή των διάσημων style icons.

Οι δημιουργίες του έχουν ντύσει ονόματα όπως αυτά της Bella Hadid, της Dua Lipa και της Hailey Bieber, ενώ το "Fanci Club" δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από το TikTok. Η δημοφιλής πλατφόρμα εντόπισε με πρωτοφανή ταχύτητα το trend των αέρινων, διακοσμημένων με βολάν, θηλυκών κομματιών του brand που λατρεύουν οι celebrities τα οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν γίνει ανάρπαστα.

Η τάση που ξεχώρισε από τις συλλογές του

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τάση, που περιλαμβάνει και το Mermaidcore, αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την ultra hot τάση της διαφάνειας. Ασύμμετρα φορέματα με βολάν, τοπ με απλικέ λουλούδια και fluid φούστες με διαφάνεια, όπως αποτυπώνονται στις συλλογές του "Fanci Club", αλλά και του νεοϋρκέζικου brand "Mirror Palais", δεν θα λείπουν από τις εμφανίσεις καμίας ενημερωμένης fashionista.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ