Follow us

Τα γυαλιά ηλίου που η Βάσια Κωσταρά συνδύασε με το κομψό μίνιμαλ look της

Το ευέλικτο και κομψό σύνολο που επέλεξε η Βάσια Κωσταρά για να δοκιμάσει τα πιο ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Οι γυναίκες σήμερα ενδιαφέρονται για τη μόδα περισσότερο από ποτέ. Διαβάζουν, ενημερώνονται και αντλούν έμπνευση σε καθημερινή βάση, με στόχο να διαμορφώσουν το προσωπικό τους στιλ. Το κύμα αγάπης και ενασχόλησης με τη μόδα είναι παγκόσμιο, και φυσικά έχει φτάσει και στη χώρα μας. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν αρκετά ερεθίσματα στην εγχώρια μόδα που ευνοούν τη διαμόρφωση της αισθητικής μας, κι ένα απ' αυτά είναι οι Ελληνίδες celebrities που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται για το στιλ τους. Μία από αυτές είναι και η Βάσια Κωσταρά, όπου από το τζιν της μέχρι το βραδινό της φόρεμα και από τα κοσμήματά της μέχρι τα γυαλιά ηλίου της φροντίζει πάντοτε να διατηρεί απαράμιλλο στιλ.

Φυσικά, η Βάσια Κωσταρά δεν επιδεικνύει απλώς αγάπη για τη μόδα, αλλά ασχολείται ενεργά με αυτή, έχοντας δημιουργήσει το δικό της ομώνυμο brand. Την αισθητική του, μάλιστα, έχουν αγαπήσει celebrities παγκόσμιας εμβέλειας, ενώ και η ίδια η σχεδιάστρια φοράει συχνά τις boho και ρομαντικές δημιουργίες που σχεδιάζει για το brand της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, επέλεξε ένα πιο "ήσυχο", μίνιμαλ φιλοσοφίας look που λειτούργησε ως λευκός καμβάς για τα διαφορετικά στιλ γυαλιών που δοκίμασε. Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων συλλογών γυαλιών της Kering Eyewear, όπου φόρεσε κάποια ιδιαίτερα σχέδια, τα οποία αν και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, κανένα δεν φάνηκε παράταιρο στο outfit που είχε δημιουργήσει.

Τα ζευγάρια γυαλιών ηλίου που δοκίμασε η Βάσια Κωσταρά

Τα γυαλιά ηλίου που η Βάσια Κωσταρά συνδύασε με το κομψό μίνιμαλ look της

Αρχικά δοκίμασε ένα φουτουριστικό και εκκεντρικό σχέδιο από τον οίκο Balenciaga με ασημί σκελετό και μαύρο φακό.

Vassia Kostara

Στη συνέχεια, μεταπήδησε σε ένα ζευγάρι εντελώς διαφορετικής αισθητικής με διαφανείς φακούς σε τετράγωνο σχήμα και λεπτεπίλεπτο χρυσό σκελετό, από τον οίκο Cartier.

Vassia Kostara

Τέλος, φόρεσε μαύρα γυαλιά με παραλληλόγραμμο σχήμα από τον οίκο Alexander McQueen, αποπνέωντας μυστήριο και θηλυκότητα.

Ο τρόπος που ταίριαξε αρμονικά το απλό αλλά κομψό σύνολό της με όλα τα γυαλιά ηλίου απέδειξε τη στιλιστική δύναμη και την ευελιξία του, η οποία στηρίχθηκε στα βασικά κομμάτια από τα οποία αποτελούταν – oversized σακάκι και κρεμ ζιβάγκο. Η Βάσια Κώσταρα πρόσθεσε λάμψη στο look της με ένα ζευγάρι χρυσά γεωμετρικά σκουλαρίκια, ενώ φυσικά τα γυαλιά ηλίου ήταν αυτά που έβαζαν κάθε φορά, σε κάθε δοκιμή, την τελική πινελιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ