Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα πιο θηλυκά ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές εξόδους

Τα πέδιλα της Σταματίνας Τσιμτσική ταιριάζουν με κάθε look.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Θα έχεις σίγουρα διαβάσει διάφορα κείμενα μόδας που αφορούν την αξία της capsule γκαρνταρόμπας, η οποία αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Πρόκειται για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ταιριάζουν σε καθεμία από εμάς, ανεξαρτήτου στιλ, ηλικίας και lifestyle. Τη στιλιστική αξία ενός τέτοιου item μάς υπενθύμισε πρόσφατα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha και συγκεκριμένα της εκπομπής "Happy Day", δημιούργησε ένα κομψό total black σύνολο για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον σταθμό για την κοπή της βασιλόπιτας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε ένα μαύρο σακάκι με μαύρο skinny παντελόνι και τόνισε τη μέση της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη. Ολοκλήρωσε το βραδινό look της με μία mini crossbody τσάντα σε έντονο κίτρινο χρώμα και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η δική μας προσοχή επικεντρώθηκε κυρίως στα ψηλοτάκουνα πέδιλα που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού πρόκειται για ένα στιλ παπουτσιών που είναι must have. Είναι διαχρονικά, πολύ θηλυκά, ενώ ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις σε κάποια βραδινή έξοδο. Με φορέματα και φούστες, με ολόσωμες φόρμες και κοστούμια, με τζιν και ψηλόμεση παντελόνα. Είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθεί να τα φοράς και είναι μία αγορά που θα εκτιμήσεις.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή
σταματίνα τσιμτσιλή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ