Follow us

Η Η&Μ καμπαρντίνα που δεν αποχωρίζεται φέτος την άνοιξη η Τόνια Σωτηροπούλου

Το πανωφόρι που θα συμπληρώσει άψογα όλες τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Μπορεί κάθε χρονιά, ανάλογα με την εποχή, κάποια trends να αλλάζουν ενώ κάποια άλλα να επιστρέφουν μετά από χρόνια, κάποια κομμάτια όμως παραμένουν διαχρονικά, όπως η καμπαρντίνα.

Η καμπαρντίνα είναι ένα πολύ αγαπημένο fashion item τόσο επειδή μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε look δίνοντας του πόντους κομψότητας όσο και επειδή είναι απόλυτα πρακτικό αλλά και ασφαλές σαν επιλογή καθώς όποια χρονιά και εάν έχουμε και όποια και αν είναι τα trends της εποχής, η καμπαρντίνα θα είναι πάντα μία chic και stylish go-to επιλογή για τις πρωινές αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Διαβάστε Επίσης

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει αποδείξει σε πολλές εμφανίσεις της πόσο αγαπάει τη μόδα αλλά και πόσο της αρέσει να επιλέγει minimal outfits με μοντέρνες πινελιές. Αυτή τη φορά δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την μπεζ oversized καμπαρντίνα της, η οποία ανήκει στη συλλογή Studio της Η&Μ.

Την ηθοποιό είδαμε με την μπεζ Η&Μ καμπαρντίνα της αρχικά στο ταξίδι της στο Παρίσι, σε μία πρωινή βόλτα, ενώ την είδαμε πρόσφατα να την φοράει ξανά, αυτή τη φορά σε βραδινή της έξοδο με τον σύζυγο της Κωστή Μαραβέγια. Την κομψή oversized καμπαρντίνα της συνδύασε με ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπεζ καστόρινα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας

Το διαχρονικό και minimal look της ολοκλήρωσε με κόκκινο κραγιόν και χρυσούς κρίκους.

Την μπεζ καμπαρντίνα της Τόνιας Σωτηροπούλου θα τη βρεις εδώ:

Βαμβακερή σερζέ καμπαρντίνα μπεζ, H&M

Βαμβακερή σερζέ καμπαρντίνα μπεζ, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ