Follow us

Βρήκαμε το ιδανικό ανοιξιάτικο φόρεμα για γραφείο από την Βershka

Ιδανικό τόσο για το γραφείο όσο και για all day εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Βρήκαμε το ιδανικό ανοιξιάτικο φόρεμα για γραφείο απο τη Βershka Splash News/ Ideal Images

Η άνοιξη είναι μια μεταβατική εποχή για τις στιλιστικές μας επιλογές καθώς από τη μια προσπαθούμε σιγά αλλά σταθερά να αποχωριστούμε τα χειμερινά μας ρούχα και να τα αντικαταστήσουμε με άλλα πιο χρωματιστά, πιο αέρινα, πιο ανοιξιάτικα ενώ από την άλλη οι ημερήσιες εναλλαγές του καιρού δεν διευκολύνουν τη λήψη αποφάσεων μας επί της γκαρνταρόμπας μας.

Το να έχεις στο μυαλό σου πάνω κάτω τις επιλογές που έχεις στη διάθεση σου αλλά και τους πιθανούς στιλιστικούς συνδυασμούς με τους οποίους μπορείς να πειραματιστείς είναι κάτι που κάνει την καθημερινότητα σου πιο απλή και τα outfits σου περισσότερο on point! Πέρα από τους κλασικούς συνδυασμούς που μπορεί να σκέφτεσαι όταν ακούς ανοιξιάτικα looks, όπως καμπαρντίνα - που είναι από τα κλασικότερα ανοιξιάτικα fashion items- συνδυασμένη με denim παντελόνι και οποιοδήποτε top, την ίδια ευκολία σου προσδίδει και ένα ανοιξιάτικο φόρεμα.

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί τα φορέματα να τα προτιμάμε περισσότερο σε βραδινές μας εξόδους όμως υπάρχουν κάποια φορέματα τα οποία είναι κατάλληλα για να φορεθούν από τις πρωινές ώρες της ημέρας μας έως τις βραδινές μας εξορμήσεις. Ένα φόρεμα για all day κομψότητα είναι αυτό που βρήκαμε στη Βershka το οποίο λόγω του χοντρού του υφάσματος και του γιλέκου του είναι ιδανικό για τα πρωινά σου στο γραφείο ενώ δεν χρειάζεται να αλλάξεις εάν θέλεις να συνεχίσεις την ημέρα σου.

Φόρεσε το με μπαλαρίνες, flat mules ή ακόμα και τα κομψά σου sneakers για ένα πιο casual chic αποτέλεσμα. Συνδύασε το look σου με ένα blazer ένα leather jacket ή μια oversized ζακέτα.

Δες το φόρεμα εδώ:

Φόρεμα γιλέκο mini tailoring cut out, Bershka

Φόρεμα γιλέκο mini tailoring cut out, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ