Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε το denim trend με τον πιο απλό και chic τρόπο

Ο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις το denim trend της σεζόν

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Μια γρήγορη ματιά στα προφίλ των fashionistas αλλά και σε stylish street style εμφανίσεις είναι αρκετή για να καταλάβουμε ότι το hot trend της φετινής άνοιξης είναι αναμφίβολα το denim trend. Το denim είχε ανέκαθεν μια πολύ μοναδική και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων μας όμως φέτος το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί κυριολεκτικά σε οτιδήποτε μπορούμε να φορέσουμε: denim jeans, φούστες, φορέματα, ολόσωμες φόρμες, πουκάμισα, jackets αλλά και αξεσουάρ όπως παπούτσια, ζώνες, τσάντες, στέκες και scrunches και οτιδήποτε άλλο μπορούμε να φορέσουμε.

Οι τόσες πολλές επιλογές κάποιες φορές μπορεί να μας προκαλέσουν σύγχυση ως προς το τι ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μας και πως μπορούμε να "φορέσουμε" ένα trend αντί να "μας φορέσει" αυτό. Το να μην προχωρήσουμε σε υπερβολές είναι σίγουρα το πρώτο βήμα στο να προσαρμόσουμε την τάση στο δικό μας στιλ χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε bold με το outfit μας.

Έναν απλό, safe και πολύ κομψό τρόπο να εντάξουμε την denim τάση στην γκαρνταρόμπα μας εμπνευστήκαμε από εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με maxi στράπλες denim φόρεμα.

Το look της Ηλιάνας:

Το denim φόρεμα είναι ένας κομψός, chic και stylish τρόπος να φορέσεις το trend της σεζόν ενώ μπορείς με μεγάλη ευκολία να προσθέσεις τις πινελιές που αντικατοπτρίζουν τη δίκη σου αισθητική και στιλ. Το πανωφόρι, η τσάντα, τα παπούτσια αλλά και τα υπόλοιπα αξεσουάρ θα είναι αυτά που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα και αέρα που θα αποπνέει το outfit σου.

Δες κάποια παρόμοια φορέματα εδώ:

Μακρύ φόρεμα μπαντό ντένιμ, Bershka

Midi φόρεμα denim, Zara

Denim halter neck dress, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ