Follow us

Bershka x Dice: Η νέα συνεργασία της Bershka που σε φέρνει πιο κοντά στη μουσική και τους φίλους σου

Η Bershka επιβεβαιώνει τον δεσμό της με τη μουσική μέσω της νέας της συνεργασίας με την DICE για να δημιουργήσει μια καινοτόμα μουσική πλατφόρμα με όνομα: "Moved by Music"

MissBloom TEAM
Courtesy of Bershka

Από το 2014, η DICE έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία πώλησης εισιτηρίων για θαυμαστές, καλλιτέχνες, αίθουσες εκδηλώσεων και φεστιβάλ, δημιουργώντας μια εύχρηστη εφαρμογή που θυμίζει κοινωνικό δίκτυο. Σε αυτή την εφαρμογή μπορείς να βρεις τις μουσικές εκδηλώσεις που είναι πιο κοντά στην πόλη σου, ενώ σου προτείνονται και οι συναυλίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο, με βάση τις προτιμήσεις σου στο Spotify και το Apple Music. Μια άλλη λειτουργία της είναι ότι μπορείς να συνδεθείς με τους φίλους σου για να μάθεις αν και αυτοί ενδιαφέρονται για τις ίδιες συναυλίες με σένα και αν θα πάνε και αυτοί.

Bershka x Dice: Η νέα συνεργασία της Bershka που σε φέρνει πιο κοντά στη μουσική και τους φίλους σου

Η Bershka συνεργάζεται με την DICE μέσω του "Moved by Music", μιας πλατφόρμας που μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε τ@ς καλύτερ@ς καλλιτέχν@ς, τωριν@ς και ανερχόμεν@ς, και τις νέες σκηνές που προωθούν τον πολιτισμό, όλα αυτά επιλεγμένα από ειδικούς της μουσικής από τη Bershka και την DICE. Μέσω του "Moved by Music" θα ενημερώνεσαι για συναυλίες και φεστιβάλ στα οποία η Bershka θα είναι χορηγός. Έχε τον νου σου για να αποκτήσεις δωρεάν εισιτήρια και upgrades για τα καλύτερα πάρτι του 2023 σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Courtesy of Bershka

Φέτος, πολλ@ καλλιτέχν@ς curated by DICE & Bershka θα παρουσιάζονται κάθε μήνα με αποκλειστικά περιεχόμενα στα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα της Bershka, καθώς και εντός της πλατφόρμας "Moved by Music".

Για την έναρξη αυτής της συνεργασίας, η γνωστή τραγουδίστρια από την Αργεντινή Maria Becerra γίνεται η πρώτη καλλιτέχνιδα που θα πάρει μέρος σε αυτό το πρότζεκτ με περιεχόμενο φτιαγμένο αποκλειστικά για τη Bershka και το οποίο μπορείς πλέον να δεις μέσα από το επίσημο κανάλι της μάρκας στο Instagram (@bershka).

Courtesy of Bershka

Η Ισπανία είναι η χώρα που επιλέχθηκε για να σημάνει την έναρξη στη συνεργασία της DICE με τη Bershka με ένα από τα πιο σημαντικά περιπλανώμενα πάρτι του σήμερα: το BRESH.

Η Bershka θα είναι παρούσα σε διάφορα πάρτι BRESH της ισπανικής επικράτειας τους πρώτους μήνες του χρόνου, ένα από αυτά στο Amnesia Ibiza στις αρχές Ιουνίου (όπου το BRESH θα γίνεται κάθε Πέμπτη αυτό το καλοκαίρι), ένα από τα σημαντικότερα πάρτι BRESH x Bershka αυτής της συνεργασίας. Στη λίστα εκδηλώσεων στην Ισπανία προστίθεται και το φεστιβάλ BOOMBASTIC, με τη Bershka να είναι παρούσα στα πάρτι σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Αστούριες.

Η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι άλλες χώρες όπου η DICE και η Bershka θα είναι παρούσες μέσα από τοπικά πάρτι και φεστιβάλ που δε γίνεται να χάσεις.
Courtesy of Bershka

Έχε τον νου σου στο "Moved by Music" στην DICE και στα κοινωνικά δίκτυα της Bershka για να μη χάσεις όλα όσα έχουμε ετοιμάσει για σένα για φέτος.

Μπες εδώ: BERSHKA X DICE: MOVED BY MUSIC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ