Follow us

Τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις σε έναν ανοιξιάτικο γάμο

Ποια υποδήματα να επιλέξεις για μία κομψή εμφάνιση

Τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις σε έναν ανοιξιάτικο γάμο Splash News / Ideal Images

Όταν λαμβάνουμε ένα προσκλητήριο γάμου τα συναισθήματα και οι σκέψεις που μας κατακλύζουν είναι ανάμεικτα. Νιώθουμε χαρά για το ζευγάρι που παντρεύεται, ενθουσιασμό για μία όμορφη διασκεδαστική βραδιά και τελευταία και καλύτερη έρχεται η σκέψη "Τι θα βάλω”. Η σκέψη αυτή που κάνει το μυαλό μας να ανατρέξει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου στα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αποκλείοντας κάποια και "ζυγίζοντας” κάποια άλλα προσπαθώντας να καταλήξουμε στην επιλογή που θα ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση και το στιλ μας.

Πρωταρχικά έρχεται σκέψη του outfit και ύστερα η σκέψη "Και τι παπούτσια θα βάλω;” Ένα από τα πολλά θετικά του να γίνονται γάμοι και τελετές την άνοιξη είναι ότι έχουμε πολλές επιλογές στα χρώματα όπως και στα κομμάτια που θα φορέσουμε αλλά και στα υποδήματα, ψηλοτάκουνα αλλά και flat. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές επιλογές όπως slingback γόβες είτε με μπαρέτα είτε με λουριά, ψηλοτάκουνα πέδιλα, mules με έξω την φτέρνα, αλλά και πέδιλα με χαμηλότερο τακούνι σε περίπτωση που η άνεση είναι η προτεραιότητα στο look σου.

Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό αγοράς με τα ωραιότερα ζευγάρια παπούτσια που μπορείς να φορέσεις φέτος την άνοιξη σε έναν γάμο:

Σανδάλια Guess BINGO, Answear.gr

Σατέν mules, Haralas

Slingbacks με στρας, H&M

Γυαλιστερά πέδιλα με τακούνι, Pull&Bear

Παπούτσια με τακούνι και μπαρέτα, Bershka

Πέδιλο με φαρδύ τακούνι και βινύλιο, Zara

Δερμάτινα ψηλά πέδιλα, Tommy Hilfiger

Slingback lace up με τακούνι, Stradivarius

Stiletto Sandals, Envie Shoes

Μαύρες slingback γόβες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ