Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το αγαπημένο denim κομμάτι των Γαλλίδων για την άνοιξη

Το denim item που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Το στιλ των Γαλλίδων fashionistas έχει καταφέρει να εμπνεύσει πολλές γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και το προσεγμένο ντύσιμο. Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν μάλιστα οι γυναίκες που έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο κομψές της Ευρώπης είναι πολύτιμες για όσες από εμάς θέλουμε να "ξεκλέψουμε” λίγη από τη φινέτσα τους. Ένα από αυτά τα styling tips είναι πως θέτουν πάντα την άνεση ως βασικό γνώμονα για τα looks τους. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο αγαπούν και επιλέγουν συχνά το denim. Μάλιστα υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο denim item που δεν αποχωρίζονται την περίοδο της άνοιξης και ακριβώς αυτό φόρεσε πρόσφατα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Happy Day” μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα ανοιξιάτικο look που τη δείχνει να φορά μία denim αμάνικη ολόσωμη φόρμα από τη νέα συλλογή της Guess για την άνοιξη του 2023. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε το denim overall της με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ασημί metallic τόνο που πρόσθεσαν διακριτική λάμψη στο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Το item που ξεχωρίσαμε από την εμφάνισή της είναι η denim ολόσωμη φόρμα, η οποία έχει την έγκριση των Γαλλιδων fashionistas. Ο λόγος είναι πως την επιλέγουν τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις, αλλάζοντας απλώς το styling. Για παράδειγμα, μπορείς να τη συνδυάσεις με loafers, sneakers, ή μπαλαρίνες για μία άνετη πρωινή εμφάνιση ή με γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες όπως αυτές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για μία βραδινή έξοδο.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the item

Ολόσωμη τζιν φόρμα flared Guess
Ολόσωμη τζιν φόρμα flared Guess

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ