Follow us

Το αγαπημένο color combo της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να αντιγράψουμε

Ο κομψός και επίκαιρος συνδυασμός που προτίμησε η Σοφία Καρβέλα

Το αγαπημένο color combo της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να αντιγράψουμε Instagram@thesofiakarvela

Στις φετινές τάσεις της μόδας δύσκολο είναι κανείς να αγνοήσει εκείνες που έχουν επικρατήσει και έχουν καταλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανάμεσα στην τάση των denim, των cargo όπως και του dopamine dressing ξεχωρίζει και η τάση των 90s minimal. Η μινιμαλιστική τάση που επικρατεί μας προτείνει να ντυνόμαστε με απλά κομμάτια που είναι staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και να προτιμάμε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις στα σύνολα μας.

Η τάση των neutrals πέρα από μονοχρωματικά σύνολα, μας προτείνει να κάνουμε και ενδιαφέροντα χρωματικά combos και να συνδυάσουμε κομμάτια σε neutral και γήινες αποχρώσεις δημιουργώντας chic outfits. Ένα ενδιαφέρον και stylish matching color combo δημιούργησε η Σοφία Καρβέλα η οποία έχει αποδείξει πως γνωρίζει πως να προσαρμόζει τις τάσεις της μόδας στο προσωπικό της στιλ.

Συγκεκριμένα η Σοφία Καρβέλα, σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε να συνδυάζει ένα wide leg παντελόνι σε καμηλό απόχρωση με εκρού T-shirt. Το look της ολοκλήρωσε με leather καμπαρντίνα σε καφέ απόχρωση, ταμπά tote bag, εκρού pointy γόβες και διακριτικά κοσμήματα.

Δες την εμφάνιση της

Για ένα σύνολο σε γήινες αποχρώσεις επέλεξε χρώματα σαν αυτά που διάλεξε η Σοφία Καρβέλα, μπεζ, εκρού, καφέ, ταμπά όπως και καμηλό και συνδύασε τα μεταξύ τους. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τις μαύρες λεπτομέρειες του look σου, εάν υπάρχουν, με λευκές ή γκρι ανοιχτές για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο color combo είναι ιδανικό τόσο για τις πρωινές ώρες της ημέρας σου όσο και για τις βραδινές καθώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα quiet luxury αποτέλεσμα. Για ένα βραδινό look απέφυγε τον συνδυασμό πολλών αποχρώσεων της χρωματικής παλέτας και περιορίσου σε ένα ή σε δύο χρώματα όπως μπεζ με λευκό, καμηλό με μπεζ, εκρού με καφέ κλπ.

Editor's picks

Αμάνικη μπλούζα, Bershka

Φαρδύ παντελόνι από σύμμεικτο λινό, H&M

Καμπαρντίνα με εφέ δέρματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ