Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε την κομψή φούστα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Η φούστα που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα.

danai_barka instagram @danai_barka

Όσες νέες χρονιές κι αν υποδεχτούμε, πάντα θα υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές, η αξία των οποίων θα χαρακτηρίζεται ως διαχρονική. Μία από αυτές είναι πως για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στιλ, μία πολύ καλή αρχή είναι να δημιουργήσεις τη δική σου capsule γκαρνταρόμπα. Αυτή αποτελείται από κάποια staples κομμάτια, που παραμένουν σταθερά στην επικαιρότητα της μόδας χωρίς να επηρεάζονται από τις τάσεις και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Ένα από αυτά τα items φόρεσε πρόσφατα και η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια να κάνει τις αγορές της σε εμπορικό κέντρο, φορώντας ένα κομψό και άνετο σύνολο. Η Δανάη Μπάρκα συνδύασε ένα floral πουκάμισο στις αποχρώσεις του μαύρου και του μπλε με μία midi πλισέ φούστα σε μαύρο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look της με μία μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου και ένα ζευγάρι μαύρα combat μποτάκια.

Από τη εν λόγω εμφάνισή της, ξεχωρίσομε περισσότερο τη μαύρη πλισέ φούστα, η οποία αξίζει μία θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι διαχρονική και πολύ κομψή, μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, ενώ κολακεύει κάθε σιλουέτα. Για μία casual chic εμφάνιση, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Δανάης Μπάρκα και να τη συνδυάσεις με ένα εμπριμέ πουκάμισο και μποτάκια. Σε περίπτωση που θέλεις να μετατρέψεις το look σε βραδινό, αρκεί να αντικαταστήσεις τα παπούτσια με ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα

Get the Look

Romantica Shirt XXLOVE

Πλισέ φούστα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ