Follow us

Το "Birkin mom" στιλ της Δέσποινας Βανδή | Πώς θα αντιγράψεις την top τάση του TikTok

Η Δέσποινα Βανδή υιοθέτησε μία από τις πιο διάσημες τάσεις του TikTok.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή NDP Photo Agency

Εκτός από το "Mob wife" trend και το Coquette Aesthetic που είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες τάσεις που έχουν αναδειχθεί στο TikΤok, ένα ακόμα trend που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashionistas είναι το "Birkin mom", το οποίο υιοθέτησε πρόσφατα και η Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας ένα casual chic σύνολο. Η τραγουδίστρια συνδύασε μία λευκή μπλούζα φούτερ με μαύρο κολάν, δερμάτινο τζάκετ και μπεζ παλτό, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι sneakers. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και μία κόκκινη τσάντα του οίκου Hermes.

Η συγκεκριμένη εμφάνισή της λοιπόν μας θύμισε το "Birkin mom" που έχει κερδίσει την προσοχή όσων αγαπούν τη μόδα και χρησιμοποιούν φανατικά το TikTok. Πηγή έμπνευσης του εν λόγω trend είναι η Lily van der Woodsen, ηρωίδα από την iconic σειρά "Gossip Girl", που μπορεί να ολοκληρώθηκε το 2012, ωστόσο μέχρι σήμερα συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς. Σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουμε το στιλ της "Birkin Mum", θα λέγαμε πως είναι μεγάλη λάτρης της ήσυχης πολυτέλειας και του μινιμαλισμού. Οι αγαπημένες της αποχρώσεις είναι οι γήινες, το λευκό, το μαύρο και το γκρι. Αγαπά το κασμίρι και τα καλοραμμένα παλτό, τα tailored παντελόνια και τα λευκά πουκάμισα, τα σακάκια και τα θηλυκά φορέματα.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Το "Birkin mom" στιλ της Δέσποινας Βανδή | Πώς θα αντιγράψεις την top τάση του TikTok
Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ