Follow us

Τι να ΜΗΝ φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα στιλιστικά ατοπήματα που χρειάζεται να αποφύγεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τι να ΜΗΝ φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Splash News / Ideal Image

Η ημέρα που έχει καθιερωθεί ως γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και αρκετές γυναίκες έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τι να φορέσουν στο date με τον αγαπημένο τους. Σε περίπτωση που ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε προτείνοντας σου τι να ΜΗΝ φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μην φορέσεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις άβολα: Να θυμάσαι πως ένας τρόπος για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση είναι να φοράς αποκλειστικά και μόνο ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε περίσταση της ζωής σου, αλλά και στην προκειμένη περίπτωση που είναι το ραντεβού με τον αγαπημένο σου χρειάζεται να μείνεις μακριά από ρούχα που δεν ταιριάζουν στη σιλουέτα σου ή που σε στενεύουν ή που εν γένει σε κάνουν να νιώθεις άβολα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Προτίμησε να φορέσεις ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις κομψή και όμορφη.

Μην φορέσεις κάτι που δεν είναι της αισθητικής σου: Όσο περισσότερο πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων τόσες περισσότερες Valentine's Day συλλογές κυκλοφορούν. Ωστόσο, εάν δεν είσαι fan του κόκκινου ή του heart print προτίμησε απλώς να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα ή ό,τι άλλο σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Μην περιορίσεις τον εαυτό σου: Κάποιες φορές, οι γυναίκες περιορίζουμε από μόνες μας τον εαυτό μας. Στην προκειμένη περίπτωση, εάν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, ένα κομψό σατινέ φόρεμα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική. Εάν δεν είσαι μεγάλη fan των φορεμάτων, μπορείς να φορέσεις ένα κοστούμι, ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα lingerie top, μία ψηλόμεση παντελόνα με ένα τοπ ή ακόμα και το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με ένα εντυπωσιακό top.

Μην φορέσεις παπούτσια που δεν σε βολεύουν: Το στιλ και το sexiness κρύβονται στις λεπτομέρειες. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως εκτός από τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα, θα πρέπει να μείνεις μακριά και από τα παπούτσια που σου προκαλούν αυτό το άσχημο συναίσθημα. Εάν δεν περπατάς με άνεση ή εάν σου προκαλούν πόνο στα πόδια, προτίνουμε να τα αφήσεις στη ντουλάπα και να φορέσεις παπούτσια, με τα οποία νιώθεις άνεση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ