Follow us

Καφέ και κόκκινο | Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το color combo που αγαπούν όλα τα it girls

Η Βάσια Κωσταρά με το color combo που αξίζει να αντιγράψεις.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν ανά τακτά διαστήματα να ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να ανανεώσουν το στιλ σου, τότε η Βάσια Κωσταρά έχει να προτείνει το πιο έξυπνο styling hack. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας, το στιλ της οποίας αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα look που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Η Βάσια Κωσταρά δημιούργησε ένα σύνολο, ιδανικό για αυτή την περίοδο, στις δύο πιο hot αποχρώσεις της σεζόν, δηλαδή το καφέ και το κόκκινο.

Διαβάστε Επίσης

Στην εν λόγω εμφάνιση, η σχεδιάστρια συνδύασε ένα μπεζ tank top και ένα επίσης μπεζ πουλόβερ ζιβάγκο με ένα κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή. Πρόσθεσε μία καφέ δερμάτινη ζώνη και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μπεζ slingback ψηλοτάκουνες γόβες. Το στοιχείο που αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το σύνολό της είναι η μπεζ δερμάτινη καμπαρντίνα που επέλεξε.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο outfit της είναι ο συνδυασμός του καφέ και του κόκκινου. Συχνά, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό casual σύνολο και με κάποιον τρόπο περιορίζουμε τον εαυτό μας σε χρωματικούς συνδυασμούς που θεωρούνται safe και κομψοί, οι οποίοι όμως είναι κάπως αναμενόμενοι. Αξίζει να θυμόμαστε λοιπόν πως υπάρχουν αποχρώσεις, όπως το καφέ που επέλεξε η Βάσια Κωσταρά, οι οποίες συναγωνίζονται σε κομψότητα το πρακτικό μαύρο, αφού ταιριάζουν με πολλά χρώματα.

Οι γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ και το μπεζ συνδυάζονται πολύ πιο εύκολα από ό,τι πιστεύουμε με διάφορα χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο, το μπλε. Έχουν μάλιστα την ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση, κάνοντας τη να αποπνέει μία διαχρονική κομψότητα.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ