Follow us

Τα must have κομμάτια που θα αποκτήσεις φέτος, αλλά θα φοράς κάθε άνοιξη

Στη νέα συλλογή της Regalinas θα βρεις όλα τα ρούχα που θα χρειαστείς για κάθε ανοιξιάτικη περίσταση.

street style Splash news / ideal image

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι μία τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσω το στιλ μου, να πειραματιστώ με νέους συνδυασμούς και εν τέλει να φορέσω όλα εκείνα τα ρούχα που ονειρευόμουν τόσο καιρό. Είδικά την άνοιξη, αυτό το αίσθημα της αναγέννησης της φύσης, επηρεάζει άμεσα τον κόσμο της μόδας, με τα high street brands να δημιουργούν συλλογές, που έχουν ως στόχο όχι απλώς να ανανεώσουν το στιλ μας, αλλά και να το εξελίξουν. Ακριβώς αυτό αισθάνθηκα όταν είδα τη νέα συλλογή της Regalinas.

Το ελληνικό brand μόδας που αγαπά τη γυναίκα και έχει ως στόχο να δημιουργεί συλλογές που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα που έχουμε όλες μας, κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή για την άνοιξη του 2024. Ο λόγος που την ξεχωρίσαμε εμείς ωστόσο είναι πολύ σημαντικός και μεγάλης σημασίας. Στην εν λόγω συλλογή, πρόκειται να βρεις όλα τα ρούχα που θα χρειαστείς για κάθε ανοιξιάτικη περίσταση, τα οποία μάλιστα είναι ταυτόχρονα πολύ σύγχρονα, αλλά και διαχρονικά. Αυτό, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υφάσματα που χρησιμοποιούν στη Regalinas, σημαίνει πως πρόκειται να προσθέσεις κάποια νέα items στη ντουλάπα σου, ωστόσο θα τα φοράς για χρόνια.

Εάν είσαι και εσύ λοιπόν σε μία διαδικασία ανανέωσης του ανοιξιάτικου στιλ σου και χρειάζεσαι βοήθεια, εμείς είμαστε οι fashion φίλες σου. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη νέα συλλογή της Regalinas και είναι εκείνα που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις σε κάθε dress code.

Editor's Picks

Παντελόνι τζιν με γαζιά Regalinas

Βερμούδα με πιέτες Regalinas

Παντελόνι τζιν με ραφή Regalinas

Εμπριμέ φόρεμα με δέσιμο Regalinas

Ολόσωμη κρουαζέ φόρμα Regalinas

Εμπριμέ μπλούζα με σούρες Regalinas

Μίνι εμπριμέ φόρεμα Regalinas

Εμπριμέ πουκάμισο με δέσιμο Regalinas

Σατέν κρουαζέ μπλούζα Regalinas

Μίντι φόρεμα με βολάν Regalinas

Παντελονόφουστα με σχέδιο υφάνσης Regalinas

Πουκάμισο σατέν με βολάν Regalinas

Φόρεμα μάξι με δέσιμο Regalinas

Ολόσωμη εμπριμέ φόρμα Regalinas

Μπλέιζερ με σχέδιο ύφανσης Regalinas

Μίντι σεμιζιέ με γιακά Regalinas

Μίντι ντένιμ φούστα Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr