Follow us

5+1 blazers που είναι φτιαγμένα για ανοιξιάτικα looks

Τα σακάκια που θα φορέσεις την άνοιξη αλλά μπορείς να φορέσεις και το καλοκαίρι

5+1 blazers που είναι φτιαγμένα για ανοιξιάτικα looks Splash News / Ideal Images

Τα blazers έχουν την στιλιστική δυνατότητα να εντάσσονται με αρμονία και να χαρίζουν στιλ σε κάθε εμφάνιση μας, τόσο casual όσο και formal ενώ είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το σύνολο μας σε κάθε πιθανή περίσταση. Τα κλασικά και διαχρονικά σακάκια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μπορεί να μας φαίνεται ανά φάσεις πως ποτέ δεν είναι αρκετά, και αυτό λόγω της πολυχρηστικότητας τους όπως και της στιλιστικής άνεσης και φινέτσας που προσφέρουν όπως και λόγω της ποικιλίας από διαφορετικά μεταξύ τους σακάκια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα styling combos.

Τα blazers τα οποία μπορούν να φορεθούν κατά την ανοιξιάτικη όπως και τη καλοκαιρινή περίοδο χρειάζονται να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μην θεωρηθούν "στιλιστικό ατόπημα”. Ιδανικότερα όμως και για τις δύο εποχές, και εφόσον η θερμοκρασία το επιτρέπει, είναι εκείνα τα οποία είναι κατασκευασμένα από περισσότερο "ελαφριά” υφάσματα. Λινό, ποπλίνα, denim κ.α είναι κάποιες από τις επιλογές μας για ένα blazer που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες και των δύο εποχών.

Ένα σακάκι μπορεί να συνδυαστεί με φορέματα, denim παντελόνια, φυσικά, παντελόνια κοστουμιού, φούστες όπως και με φόρμες ή κολάν. Οι επιλογές στα παπούτσια είναι επίσης πολλές για να συνδυάσουμε ένα blazer, ψηλοτάκουνα, mules, loafers, sneakers και μπαλαρίνες είναι κάποια από τα ζευγάρια που ταιριάζουν απόλυτα με ένα blazer και μπορούν να σου χαρίσουν ένα επίκαιρο και κομψό ανοιξιάτικο outfit.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε 5+1 blazers που μοιάζουν να είναι φτιαγμένα για την ανοιξιάτικη εποχή, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για να τα επιλέξουμε τώρα αλλά και το καλοκαίρι.

Τα blazers που επιλέξαμε

Σακάκι κοστουμιού 100% λινό, Mango

Blazer, Zara

Βlazer κουστουμιού από ποπλίνα, Massimo Dutti

Σταυρωτό σακάκι, Η&Μ

Denim blazer σε χαλαρή γραμμή, Marks & Spencer

Καρό σακάκι με ζώνη, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ