Follow us

To casual girly ανοιξιάτικο combo της Χριστίνας Κοντοβά που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Το girly matching combo της Χριστίνας Κοντοβά που είναι ιδανικό για την άνοιξη

Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Καθώς βρισκόμαστε στα μέσα της άνοιξης και έχουμε ήδη βγάλει τα staples κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας, και τα περισσότερα τα έχουμε ήδη φορέσει, μπορεί και με αρκετούς συνδυασμούς, αρχίζουμε να αναζητάμε εκείνα τα οποία θα μας χαρίσουν μία extra ανοιξιάτικη διάθεση και ένα διαφορετικό στιλ. Τα χρώματα και τα patterns είναι μία πολύ καλή επιλογή για να ανανεώσουμε το spring styling μας με δροσερό και ζωηρό τρόπο.

Τα έντονα και ζωηρά χρώματα όπως και τα μοτίβα που είναι επίκαιρα για αυτή την εποχή μας προσφέρουν μία γκάμα επιλογών σε outfits όπως και μία γκάμα επιλογών σε είδη στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε. Εάν επιλέξουμε να φορέσουμε nude και ανοιχτόχρωμες γήινες αποχρώσεις τότε με ευκολία θα δημιουργήσουμε ένα minimal spring look με elegant στοιχεία. Εάν από την άλλη επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα girly look, δεν είναι απαραίτητο να βασιστούμε μόνο στο είδος item που θα επιλέξουμε αλλά και στο χρώμα. Με τις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια είναι εύκολο να αναδέιξουμε τη girly πλευρά μας υιοθετώντας ταυτόχρονα όποιο look ταιριάζει στην περίσταση ή το γούστο μας.

Ένα casual girly look δημιούργησε η Χριστίνα Κοντοβά το οποίο ξεχωρίσαμε σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει ένα cargo παντελόνι σε έντονη φούξια απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό tank top. Το look της ολοκλήρωσε με oversize πουκάμισο σε ανοιχτόχρωμη ροζ απόχρωση και flat πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Λινό πουκάμισο oversize, Zara

Κάπρι παντελόνι από σύμμεικτο λινό, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ