Follow us

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη και Γεωργίας Κρασσά | Όλες οι λεπτομέρειες για το boho νυφικό

Η Γεωργία Κρασσά επέλεξε να φορέσει ένα Atelier Zolotas νυφικό.

MissBloom TEAM
Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά NDP Photo Agency

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφος του Γεωργία Κρασσά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία γαμήλια τελετή που συνδύαζε τόσο μοντέρνα όσο και στοιχεία από την παράδοση. Το ζευγάρι, που είχε ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στο παρελθόν, αποφάσισε πρόσφατα να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί, ενώ την ίδια ημέρα, το ζευγάρι βάφτισαν και τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας-Κωνσταντίνος. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά μάλιστα σεβάστηκαν την επιθυμία που είχε η μητέρα του γαμπρού, Μαρία Τζομπανάκη, ακολουθώντας αρκετά από τα κρητικά έθιμα.

Όσον αφορά στα wedding looks του ζευγαριού, ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν πολύ κομψός με το μπλε κοστούμι διά χειρός Mi-Ro που επέλεξε να φορέσει, αλλά και το λευκό παραδοσιακό σαρίκι των Κρητικών που είχε περασμένο στους ώμους του. Η Γεωργία Κρασσά επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό φόρεμα με άκρως bohemian διάθεση που φέρει την υπογραφή του Atelier Zolotas. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία tailor made δημιουργία που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη Γεωργία Κρασσά με το φόρεμα να έχει δημιουργηθεί με βελονάκι στο επάνω μέρος από χρυσοκλωστή. Η φούστα του φορέματος ήταν διακοσμημένη με μικρά κρόσσια, ενώ το χρώμα του ήταν σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του ιβουάρ.

Το νυφικό της Γεωργίας Κρασσά

Γάμος Ορφέα Αυγουστίδη και Γεωργίας Κρασσά | Όλες οι λεπτομέρειες για το boho νυφικό
Γεωργία Κρασσά
Γεωργία Κρασσά
Loading...

Φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού

Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά
Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά
Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά
Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ