Follow us

Ψάχνεις την ιδανική βαλίτσα; Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε την κατάλληλη για τις διακοπές

Η βαλίτσα της Κλέλιας Ανδριολάτου χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στις διακοπές.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram @klelia_andriolatou

Εάν υπάρχει κάτι που απασχολεί αρκετά τις περισσότερες γυναίκες λίγο πριν τις διακοπές είναι η αναζήτηση και η οργάνωση της βαλίτσας. Πόσα και ποια είναι τα κομμάτια που θα χρειαστείς σίγουρα; Πώς δεν θα το παρακάνεις με τον αριθμό των παπουτσιών και των αξεσουάρ; Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος βαλίτσας για τις καλοκαιρινές διακοπές; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που σκεφτόμαστε, οι απαντήσεις των οποίων δεν είναι και τόσο δύσκολες.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, χρειάζεται να ξεκινήσεις με την αγορά μίας νέας βαλίτσας. Χρειάζεται να είναι ευρύχωρη, ώστε να χωρά όλα όσα χρειάζεσαι, αλλά όχι πολύ μεγάλη για να μην πάρεις παραπάνω πράγματα. Είναι επίσης σημαντικό να έχει αποθηκευτικούς χώρους για να οργανώσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου σωστά, αλλά και κάποιο χρώμα που σου φτιάχνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι σε διαδικασία αναζήτησης της ιδανικής βαλίτσα, μία ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Instagram θα σε πείσει να κάνεις την must αγορά του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μία άκρως καλοκαιρινή εικόνα που τη δείχνει να φορά ένα mini πουά φόρεμα σε ανοιχτό μπλε χρώμα με flat σανδάλια και ένα bucket hat. Μαζί της έχει μία βαλίτσα Carpisa, το brand που αγαπούν όλες οι fashionistas. Σε φούξια χρώμα και ιδανικό μέγεθος για τις διακοπές, η εν λόγω βαλίτσα της Carpisa πρόκειται να αναδειχθεί ως ο καλύτερος φίλος σου στα ταξίδια.

Το travel look της Κλέλιας Ανδριολάτου

Loading...

Editor's Picks

Βαλίτσα Carpisa

Βαλίτσα Carpisa

Βαλίτσα Carpisa

Βαλίτσα Carpisa

Βαλίτσα Carpisa

Βαλίτσα Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ