Follow us

H Demi Moore περπάτησε στο catwalk του οίκου Fendi | Το beauty look της 58χρονης ηθοποιού

Δες την beauty εξέλιξή της Demi Moore μέσα στα χρόνια.

demi moore Splash News / Ideal Image

H Demi Moore έκανε μια μη αναμενόμενη εμφάνιση στο fashion show του Fendi, που πραγματοποιήθηκε χτες στο Παρίσι για την παρουσίαση της Haute Couture συλλογής του οίκου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

Κανείς δεν περίμενε ότι η ηθοποιός θα περπατούσε στην πασαρέλα, πόσω μάλλον ότι θα άνοιγε και το show, αφού η συμμετοχή της δεν ήταν επιβεβαιωμένη από τον οίκο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Δες εδώ: Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ όπως παρουσιάστηκαν στις Haute Couture συλλογές Chanel & Dior

Και όμως, η 58χρονη ηθοποιός περπάτησε με χάρη στο catwalk, δηλώνοντας μάλιστα ότι εκπλήρωσε το όνειρο που είχε απ᾽την εφηβεία της. Εμείς πάντως δεν γινόταν να μην προσέξουμε το beauty look της, αλλά και να μην σχολιάσουμε την beauty εξέλιξή της μέσα στα χρόνια.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία της Demi Moore από το Fendi catwalk:

Loading...

Tα signature μακριά μαύρα μαλλιά της ήταν πιασμένα χαμηλά και με αυστηρή χωρίστρα στη μέση, στα πλαίσια του hairstyling που επικράτησε στα μαλλιά όλων των μοντέλων. Το μακιγιάζ παρέμεινε φυσικό, με τα μαύρα καλοσχηματισμένα φρύδια της να ξεχωρίζουν και το δέρμα της να ακτινοβολεί - σχεδόν σαν να μη φορούσε καθόλου makeup.

Αυτό που μάς κέντρισε ιδιαιτέρως την προσοχή ήταν τα "τραβηγμένα" μήλα και τα σαρκώδη χείλη της, που τής άλλαζαν τελείως το πρόσωπο, σε σημείο που κάποιοι δεν μπόρεσαν να την αναγνωρίσουν. Πολύ πιθανόν να έκανε κάποιου είδους επεμβατική μέθοδο πριν το show, όπως αποφάνθηκαν χιλιάδες fans στο διαδίκτυο, με τα σχετικά επικριτικά σχόλια να πέφτουν βροχή. Απ᾽ότι φαίνεται το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον περισσότερο κόσμο, που έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφίες της συγκρίνοντας το πριν και το μετά, αλλά και να αφήσει σχόλια τύπου: "ορίστε μια εικόνα για να θυμάσαι γιατί δεν πρέπει να κάνεις πλαστική" και "ήταν πολύ πιο όμορφη έναν χρόνο πριν".

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες "φήμες" για πλαστική για τη Demi Moore, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει σχολιαστεί όχι μόνο η προσφυγή της στο νυστέρι, αλλά και τα χρήματα που διαθέτει για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Η 58χρονη έχει εκφράσει με τη σειρά της τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ με το τι κάνει στο πρόσωπό της και πού ξοδεύει τα χρήματά της, ενώ ταυτόχρονα είχε δηλώσει παλιότερα ότι της αρέσει να γερνάει φυσικά και δεν θα άλλαζε με τίποτα την αίσθηση τού να νιώθεις καλά με τον εαυατό σου, όπως είναι τη δεδομένη στιγμή, χωρίς φυσικά να είναι αντίθετη στις επεμβατικές μεθόδους εάν κάποιος νιώθει καλύτερα κάνοντάς τες.

Δες εδώ: Το δικαίωμα του ageing disgracefully

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της, καθώς κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, κάνοντας αυτό που νιώθει ότι θα τον κάνει χαρούμενο και θα του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εάν το νυστέρι ήταν αυτό για τη Demi Moore, τότε καλώς έπραξε και προσέφυγε σε αυτό - άλλο που, κατά τη γνώμη μας, έδειχνε κούκλα και νεότατη και χωρίς αυτό.

Και για του λόγου το αληθές, δες στις παρακάτω φωτογραφίες πόσο πολύ έμοιαζε η 58χρονη ηθοποιός με τον 33χρονο εαυτό της.

Δες εδώ: Olivia Palermo | Φόρεσε μαντήλι στα μαλλιά της με τον καλύτερο τρόπο

Δες παρακάτω τη beauty εξέλιξη της Demi Moore μέσα στα χρόνια:

Το 1995:

Loading...

Το 2001:

H Demi Moore περπάτησε στο catwalk του οίκου Fendi | Το beauty look της 58χρονης ηθοποιού

To 2010:

Demi Moore

Το 2016:

Loading...

Το 2019:

Demi Moore

Σήμερα:

Loading...

Πάντως, τα πολύ μακριά και πυκνά μαύρα μαλλιά της είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν.

Δες επίσης: To χτένισμα της Hailey Bieber που θα αναδείξει την girly πλευρά σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ