Follow us

To "εκκεντρικό" hairstyle της Halsey για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η pop star ξεχώρισε και πάλι με τα μαλλιά της.

halsey Splash News / Ideal Image

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την Halsey, η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Την χαρμόσυνη είδηση δημοσίευσε με μια φωτογραφία στο Instagram profile της, και δεν γινόταν να μην προσέξουμε το κούρεμα που επέλεξε για την περίσταση.

Δες εδώ: H Demi Moore περπάτησε στο catwalk του οίκου Fendi | Το beauty look της 58χρονης ηθοποιού

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Halsey ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της:

Loading...

Η Halsey ανήκει στις celebrities που πειραματίζονται πολύ με τα μαλλιά τους. Όπως έχουμε διαπιστώσει από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers της, της αρέσει να κάνει συχνές αλλαγές στη χαίτη της. Έτσι, την έχουμε δει κατά καιρούς με πολύ μακριά μαλλιά αλλά και πιο μετρίου μήκους, ακόμα και με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι. Την έχουμε δει με pixie και bobs/lobs, αλλά και με box braids, ενώ έχει τολμήσει κάθε λογής απόχρωση βαφής που μπορείς να φανταστείς: από το κλασικό κόκκινο, μαύρο και ξανθό χρώμα, μέχρι το mermaid blue, πορτοκαλί, φούξια-ροζ ακόμα και λαχανί.

Δες εδώ: Fresh haircut | Νέα μαλλιά για την Άννα Βίσση

Αυτή τη φορά όμως αρκέστηκε σε ένα shaved haircut, σε καστανή απόχρωση, μιας και λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορεί να εφαρμόσει κάποια βαφή. Το συγκεκριμένο (πολύ) κοντό κούρεμα σίγουρα είναι και πρακτικό για την περίοδο που διανύει τώρα - άλλωστε πολλές έγκυες γυναίκες επιλέγουν να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους, για ένα πιο εύκολο και γρήγορο styling.

Δες μερικά από τα (εκκεντρικά) hairstyles που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς η Halsey:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Η Βάσω Λασκαράκη έγινε ξανθιά | Δες το νέο hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ