Follow us

Το πανεύκολο χτένισμα της Dua Lipa που πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ

Και συγκέντρωσε σχεδόν 2 εκατομμύρια likes στο Instagram.

dua lipa Abaca press

H Dua Lipa έκανε μερικές δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της μόλις τον τελευταίο καιρό, με τον Γενάρη του 2021 να είναι μήνας αλλαγών για την τραγουδίστρια.

Αρχικά, εμφανίστηκε με ένα ξανθό bob haircut με αφέλειες, και λίγες μέρες μετά με XXL μαύρα μαλλιά, που πιθανόν επρόκειτο για κάποια περούκα.

Δες εδώ: Η Dua Lipa με σούπερ μακριά μαλλιά όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Σε κάθε περίπτωση, η 25χρονη επανήλθε τελικά στο μήκος μαλλιών που την είχαμε συνηθίσει, κάνοντας μάλιστα μερικά πολύ girly χτενίσματα, πηγή έμπνευσης για όλες μας.

Ένα από αυτά ήταν η χωρίστρα στη μέση με τα stylish τσιμπιδάκια στις δύο μεριές των μαλλιών της, όπως μπορείς να δεις εδώ.

Και το δεύτερο, εξίσου stylish και uber cool, ήταν το χτένισμα που μοιράστηκε πριν λίγες ώρες στο Instagram profile της, και που συγκέντρωσε σχεδόν 2 εκατομμύρια likes.

Δες τα μαλλιά της Dua Lipa:

Loading...

H star έπλεξε δύο κοτσιδάκια τις μπροστινές τούφες των μαλλιών της, αναβιώνοντας ένα (πανεύκολο) χτένισμα των 90s, που έχουν δοκιμάσει πολλές celebrities όπως η Hailey Bieber. Δες πώς με ένα τόσο απλό hair style κατάφερε να κάνει και πάλι τη διαφορά.

Μπορείς κι εσύ να το δοκιμάσεις, ιδίως στις bad hair days σου, που θες να καμουφλάρεις τα όχι τόσο φρέσκα και περιποιημένα μαλλιά σου αλλά δεν θες να κάνεις για άλλη μια φορά ένα βαρετό κότσο ή ponytail.

Δες επίσης: 8+1 beauty δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου | Tα προϊόντα που θα σε κάνουν να λάμψεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ