Follow us

Chrissy Teigen | H φωτο με φουσκωμένα χείλη που προκάλεσε αμέτρητα σχόλια

Τι έκανε στα χείλη της το μοντέλο;

chrissy Instagram

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση της Chrissy Teigen στους χιλιάδες θαυμαστές της πριν λίγες ώρες, η οποία ανέβασε μια σειρά εικόνων που έδειχναν τα χείλη της υπερβολικά πρησμένα. Δικαίως, όποιος έβλεπε βιαστικά την εικόνα θα συμπέραινε ότι το μοντέλο είχε μόλις βγει από το ιατρείο κάποιου πλαστικού, έχοντας προσθέσει υαλουρονικό στα χείλη της ή έχοντας υποστεί κάποια άλλη επέμβαση σε αυτά.

Δες επίσης: Έλενα Τσαγκρινού | Άλλη μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας

Ρίχοντας όμως μια πιο προσεκτική ματιά στη λεζάντα του post διαπιστώσαμε ότι το μοντέλο μόνο πλαστική δεν έκανε. Απεναντίας, τα σούπερ σαρκώδη χείλη της στη φωτογραφία ήταν αποτέλεσμα μάλλον κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.

Κι αυτό γιατί, όπως αναγράφει η ίδια στο post της, δάγκωσε την φλούδα ενός (μολυσμένου με χημικά και παρασιτοκτόνα ίσως) πορτοκαλιού και αμέσως είδε τα χείλη της να φουσκώνουν επικίνδυνα. Η 35χρονη μάλιστα ορκίζεται ότι δεν έκανε κανένα χειρουργείο (αλλά και να είχε κάνει, θα το παραδεχόταν καθώς δεν νοιάζεται για το τι θα πει ο κόσμος σχετικά), και δεν έχασε το χιούμορ της σχολιάζοντας ότι μοιάζε με μια "juicy blow up doll".

Δες επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη | Με πιο κοντά και σκούρα μαλλιά από ποτέ

Δες το post:

Loading...

Τα χιλιάδες likes και σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση σε λίγα λεπτά μαρτυρούν και το σοκ των followers της, που βέβαια έσπευσαν να αντιδράσουν δείχνοντας τη στήριξη και την αγάπη τους, με τους περισσότερους να της προτείνουν να τρέξει στα επείγοντα ή να της δίνουν συμβουλές για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Δεν έλειψαν χιουμοριστικά σχόλια του τύπου "για μια στιγμή νόμιζα ότι είδα την Kylie Jenner" ή "η λύση στο πρόβλημα των λεπτών χειλιών μου- να φάω ένα χαλασμένο πορτοκάλι".

Δες επίσης: Η Demy έγινε ξανθιά | Δες το νέο hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ