Follow us

Lucy Hale | Έκανε το ιδανικό nude makeup look για bronde hair

Αν έχεις καστανόξανθα μαλλιά, go for it.

Lucy Hale Abaca

Αυτό που λατρεύουμε στη Lucy Hale είναι - μεταξύ άλλων - ο χαμαιλεοντισμός της ως προς τα makeup looks. Ό,τι κι αν δοκιμάσει, από μαύρο κραγιόν και eye-liner μέχρι κατακόκκινα χείλη με bronzy σκιές, είναι πανέμορφη. Το ίδιο όμορφη είναι βέβαια και τις φορές που επιλέγει το no makeup look, αφού τα χαρακτηριστικά της δεν χρειάζονται πολύ μακιγιάζ για να αναδειχθούν.

Δες επίσης: 5 beauty tips για να αντέξει η επιδερμίδα σου στο κρύο

Πάντως, εμάς μας άρεσε πολύ και το nude makeup look που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram της, δια χειρός του διάσημου makeup artist Patrick Ta, που ήταν ιδανικό για bronde αποχρώσεις μαλλιών. Γενικά, το nude makeup είναι ένα δύσκολο μακιγιάζ που όσο περίεργο κι αν ακούγεται, πρέπει να γίνει με τις σωστές γήινες αποχρώσεις κατάλληλες για τον κάθε τόνο επιδερμίδας. Ο ταλαντούχος Patrick Ta ήξερε ακριβώς πώς να ταιριάξει στα χρώματά της το ιδανικότερο look.

Δες εδώ: Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι υπέροχη

Δες το μακιγιάζ:

Loading...

Η 31χρονη φαίνεται ότι άλλαξε πρόσφατα το χρώμα των μαλλιών της σε αυτό το καστανόξανθο που βλέπεις στη φωτογραφία, ή αλλιώς το λεγόμενο bronde. Πρόκειται για μια μείξη καστανού και ξανθού, ώστε να βγει ένα αποτέλεσμα που δεν θα θυμίζει ούτε ξανθό ούτε καστανό, αλλά έναν συνδυασμό αυτών των δημοφιλών χρωμάτων. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα μαλλιών ήθελε και προσεκτικά διαλεγμένες αποχρώσεις στο μακιγιάζ, με το κραγιόν και τις σκιές να έχουν ένα nude-brown φινίρισμα.

Δες επίσης: Η Chiara Ferragni σου δείχνει ένα πανεύκολο χτένισμα για κάθε μέρα

Δες όλες τις φορές που η ηθοποιός μας εξέπληξε ευχάριστα με τα (πολύ διαφορετικά) makeup looks της:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ