Follow us

13 long hairstyles που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς το κούρεμα μετά το lockdown

Η περίοδος της καραντίνας είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μακρύνεις τα μαλλιά σου.

hair iStock

Είτε mid-length είτε μέχρι τη μέση, τα (πολύ) μακριά μαλλιά αλά Ραπουνζέλ αποτελούν διαχρονικά το όνειρο πολλών γυναικών. Κάποιες έχουν την υπομονή να τα αφήσουν να μακρύνουν χωρίς να σπεύσουν στο κομμωτήριο αμέσως μόλις τα βαρεθούν ή δουν λίγη ψαλίδα στις άκρες. Κάποιες άλλες πάλι δεν μπορούν να αναβάλουν με τίποτα το ραντεβού με τον κομμωτή τους όταν βλέπουν τα μαλλιά τους να παραμακραίνουν, μην μπορώντας να τα διαχειριστούν.

Δες εδώ: Το Instagram video που αποδεικνύει γιατί είναι απαραίτητα τα heat protecting sprays μαλλιών

Γιατί είναι αλήθεια, τα μακριά, δυνατά και λαμπερά μαλλιά θέλουν απίστευτη φροντίδα και περιποίηση για να παραμείνουν υγιή, χωρίς ψαλίδα και κατεστραμμένες άκρες. Τι γίνεται όμως τώρα, εν μέσω lockdown, που τα κομμωτήρια είναι κλειστά και δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να τα ξανά επισκεφτούμε;

Δες τη θετική πλευρά και σκέψου ότι ήρθε η ευκαιρία να αποκτήσεις τα ονειρεμένα μακριά μαλλιά που πάντα ήθελες! Καταρχάς, οι ενυδατικές μάσκες μαλλιών για τη θρέψη της τρίχας είναι απαραίτητες σε εβδομαδιαία βάση. Ταυτόχρονα, τα ενυδατικά hair oils και serums θα κρατήσουν ενυδατωμένες και τις άκρες των μαλλιών, προστατεύοντας τες από την ψαλίδα και χαρίζοντας μια μεταξένια υφή σε αυτές.

Δες εδώ: 5 λόγοι που μια καλή skincare ρουτίνα μπορεί να ωφελήσει και την ψυχική σου υγεία

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 13 inspo φωτογραφίες με μακριά μαλλιά που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς αν θες να κουρευτείς με τη λήξη της καραντίνας:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Lucy Hale | Έκανε το ιδανικό nude makeup look για bronde hair

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ