Dua Lipa | Το 80s inspired eye makeup look της με την υπογραφή της Lisa Eldridge

Θα το τολμούσες;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Τον τελευταίο καιρό, το Instagram profile της Dua Lipa έχει γεμίσει με inspirational φωτογραφίες με ένα άκρως εντυπωσιακό makeup look δια χειρός Lisa Eldridge.

Η τραγουδίστρια, που δεν φοβάται να πειραματιστεί είτε με τα μαλλιά είτε με το μακιγιάζ της, εμφανίζεται κάθε φορά σε φωτογραφίσεις ή στα video clips της με τα πιο συναρπαστικά beauty looks που έχουμε δει.

Δες επίσης: Η Hailey Bieber έγινε καστανόξανθη

Έτσι κι αυτή τη φορά, και με αφορμή την επανέκδοση του album της "Future Nostalgia - The Moonlight Edition" πριν λίγες μερες, λάνσαρε ένα makeup look απόλυτα ταιριαστό με τα dance-pop vibes της μουσικής του ανανεωμένου της δίσκου.

Δες τις φωτογραφίες:

Το eye makeup look έκανε τη διαφορά στο μακιγιάζ της star, αφού η ταλαντούχα makeup artist συνδύασε με μαεστρία δύο έντονες αποχρώσεις σκιών (πορτοκαλί και μωβ) στα βλέφαρα, προκαλώντας μας μια νοσταλγία χάρη στις disco αναφορές από τα 80s. Πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια και eye-liner συμπλήρωσαν το look, ενώ τα χείλη παρέμειναν σε μια nude-brown απόχρωση εξισορροπώντας το αποτέλεσμα.

Δες επίσης: NYFW FALL '21 | Tα 9 συναρπαστικά beauty looks των Ready-to-Wear collections της

Μήπως η Dua Lipa επαναφέρει ένα νέο trend στο μακιγιάζ, με την υπογραφή και της Lisa Eldridge;

Πάντως, μάς θύμισε λίγο τα (12!) makeup looks που είχε κάνει η 25χρονη πριν ένα χρόνο για το video clip του τραγουδιού της "Physical", που συμπεριλαμβανόταν στην πρώτη έκδοση του "Future Nostalgia".

Δες όλα τα looks:

Δες επίσης: Το πιο εύκολο και λαμπερό μακιγιάζ ματιών από την Chiara Ferragni