Follow us

Ψάχνεις ιδέες για ιδιαίτερο χτένισμα στην καραντίνα; H Chrissy Teigen σου δίνει την καλύτερη

Γιατί να μην έχεις περιποιημένα μαλλιά και μέσα στο σπίτι;

Chrissy Teigen Abaca / www.visualhellas.gr

Με την "Μετακίνηση 6" να αποτελεί την πιο σημαντική έξοδο της ημέρας, φανταζόμαστε ότι το κεφάλαιο "περιποιημένα μαλλιά" δεν είναι συνέχεια στις προτεραιότητές σου. Εάν παρ᾽όλα αυτά έχεις βαρεθεί τα messy μαλλιά και τον κότσο-κεφτεδάκι που κάνεις μέσα σε 1 λεπτό χάριν ευκολίας, και ψάχνεις κάποιο ιδιαίτερο αλλά girly χτένισμα για μια αλλαγή που θα σε ανανεώσει στην καθημερινότητά σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο πρόσφατο χτένισμα της Chrissy Teigen.

Δες επίσης: Οι 7 celebrities με super φρύδια που λατρεύουμε να χαζεύουμε

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στον Instagram λογαριασμό της με ένα πολύ girly χτένισμα: είχε χωρίσει τα (πολύ) μακριά μαλλιά της στη μέση και είχε τα είχε πλέξει σε δύο γαλλικές πλεξούδες. Στη μια βερσιόν του χτενίσματος που είδαμε, είχε πλέξει την κοτσίδα μέχρι το ύψος του λαιμού της, αφήνοντας ελεύθερα τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα είδος ponytail.

Loading...
Loading...

Αν τώρα ψάχνεις κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο για τα χτενίσματά σου, σε παροτρύνουμε να δοκιμάσεις τον ευφάνταστο τρόπο που θα δεις στο παρακάτω βίντεο για να φτιάξεις μια περίτεχνη κοτσίδα:

Loading...

Δες επίσης: 10 hairstyles για εσένα που έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ