Νέο χρώμα μαλλιών για την Taylor Hill

Θα είναι αυτή η πιο hot απόχρωση μαλλιών για την άνοιξη;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Άλλη μια celebrity που έρχεται να προστεθεί στο club των brondes. Ο λόγος για την Taylor Hill, που από αιώνια καστανή έγινε καστανόξανθη, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα των Lucy Hale και Hailey Bieber.

Κι ενώ μέχρι πρόσφατα συζητούσαμε για την major αλλαγή που τόλμησε το μοντέλο στα μαλλιά της λίγο μετά το πρώτο lockdown, κόβοντας τα πολύ μακριά μαλλιά της σε μια κομψή (και πολύ κοντή) καρέ κουπ, η 24χρονη μας εξέπληξε και πάλι, αυτή τη φορά με το χρώμα της.

Έτσι, το εντυπωσιακό top model ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται να έχει μια θερμή honey απόχρωση στα μαλλιά της με καστανές ρίζες. Ένα αρκετά διαφορετικό χρώμα από αυτό που την είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος και που της προσδίδει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Είναι η συγκεκριμένη απόχρωση μια από τις πιο hot της φετινής άνοιξης; Πάντως είναι πολλές οι stars που ενέδωσαν στους bronde τόνους οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν συνεχίσουμε να τους βλέπουμε παντού από δω και στο εξής.

Δες επίσης: Αγνώριστη η Cara Delevigne | Από iconic ξανθιά έγινε καστανή

Δες τα νέα της μαλλιά:

Είναι πιθανό φυσικά να πρόκειται και για περούκα, στα πλαίσια κάποιας φωτογράφισης, όπως άλλωστε συνηθίζεται πολύ συχνά στις δουλειές των μοντέλων. Μένει να το διαπιστώσουμε στα επόμενα hair looks που θα ανεβάσει στο προφίλ της.