Follow us

H Chiara Ferragni σού δείχνει τον τρόπο για να βάλεις σωστά το μπλε eye liner

Με ένα twist που το κάνει πολύ cool και μοντέρνο.

chiara ferragni Abaca / www.visualhellas.gr

Ο Instagram λογαριασμός της Chiara Ferragni δεν είναι γεμάτος μόνο από outfit inspo ιδέες. Αποτελεί και έναν "παράδεισο" για τις beauty addicts, αφού πολύ συχνά ανεβάζει άψογα makeup αλλά και hair looks, δίνοντάς μας ιδέες για τις beauty εμφανίσεις μας.

Δες επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το color-correcting concealer

Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες, δείχνοντάς μας τον (stylish) τρόπο για να βάλουμε μπλε eyeliner, ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο, κλασικό μαύρο.

Εάν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο μακιγιάζ ματιών σου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείς από το να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό χρώμα στο eye liner, που θα κάνει το βλέμμα σου να ξεχωρίσουν κάτω από τη μάσκα.

Loading...

Η νεαρή μανούλα έχει τραβήξει μια αρκετά παχιά, ανοδική γραμμή μόνο στις πάνω βλεφαρίδες της, αφού πρώτα έχει περάσει μια διακριτική μπεζ-καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο eye liner; Τα μικρά μοβ στρασάκια που είχε κολλήσει πάνω από την μπλε γραμμή, καθώς και το ασημί glitter κατά μήκος αυτής, που του χάριζαν ένα μοντέρνο twist κάνοντας το βλέμμα να λαμπυρίζει στην κάμερα.

Στο υπόλοιπο πρόσωπο κράτησε χαμηλούς τους τόνους του μακιγιάζ, με αψεγάδιαστη, βελούδινη και φωτεινή επιδερμίδα, ροδακινί ρουζ στα μήλα και nude-brown κραγιόν στα χείλη.

Θα το δοκίμαζες;

Δες επίσης: Το πιο εύκολο και λαμπερό μακιγιάζ ματιών από την Chiara Ferragni

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ