Follow us

Chocolate Cake | Η αγαπημένη απόχρωση μαλλιών για μελαχρινές τη φετινή άνοιξη

Τώρα ξέρεις ακριβώς ποιο χρώμα μαλλιών θα ζητήσεις απ᾽τον hair colourist σου όταν ανοίξουν τα κομμωτήρια.

hair iStock

Είχες φανταστεί ποτέ ότι ότι το αγαπημένο σου σοκολατένιο γλυκό θα αποτελούσε την έμπνευση για την ονομασία μιας από τις πιο περιζήτητες βαφές μαλλιών της σεζόν; Εάν είσαι μελαχρινή και ψάχνεις από τώρα πώς θα ανανεώσεις τα μαλλιά σου όταν ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια, σού έχουμε τη λύση: chocolate cake hair!

Σε ποιο χρώμα αναφερόμαστε ακριβώς;

Πρόκειται για το βαθύ καστανό που διανθίζεται με balayage ανταύγειες σε πιο ζεστούς τόνους, δίνοντας στα σκούρα μαλλιά ένα ζωντανό και φωτεινό χρώμα και χαρίζοντας ένα glowy αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Όπως μπορείς να φανταστείς, η ονομασία προέρχεται από τους χρωματικούς τόνους των highlights, που μπορεί να ποικίλουν από κανελί και ανοιχτό σοκολατί μέχρι και σκούρο κόκκινο, και θυμίζουν λίγο τα layers που σχηματίζονται στο κέικ σοκολάτας.

Loading...

Γιατί να το επιλέξεις;

Είναι η καταλληλότερη απόχρωση για σένα που θες μεν να ανανεώσεις τα μαλλιά σου, χωρίς να προβείς σε κάποια τεράστια αλλαγή δε. Επίσης, αν ανήκεις στις κοπέλες που θέλουν μια low-maintentance βαφή μαλλιών, αυτή είναι η καλύτερη λύση, καθώς η συγκεκριμένα απόχρωση σού αφήνει περιθώριο να μην επισκέπτεσαι κάθε λίγο τον κομμωτή σου για συντήρηση. Ακριβώς αυτό είναι και το πλεονέκτημά της και γι´αυτό άλλωστε επανήλθε στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, παρ᾽όλο που πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του ᾽19.

Δες επίσης: Ash brown hair color | 10 φωτογραφίες που θα σε κάνουν να το υιοθετήσεις asap

Στα bonus ότι μπορείς να επιλέξεις τις αποχρώσεις των highlights ανάλογα με τον φυσικό τόνο των μαλλιών σου, ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο blending και να δείχνει ακόμα πιο natural το αποτέλεσμα. Επίσης, όσο τα μαλλιά θα μακραίνουν, οι ανταύγειες θα δείχνουν ακόμα πιο όμορφες, ενώ θα φωτίζουν το πρόσωπό σου με τον καλύτερο τρόπο. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να πας κομμωτήριο - τι καλύτερο την εποχή της καραντίνας;

Loading...

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, δες παρακάτω μερικές εικόνες που θα σε εμπνεύσουν:

Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Κλειστά κομμωτήρια; Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου στο σπίτι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ