Follow us

4 beauty hacks για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη στη στιγμή

Και είναι πιο εύκολα από όσο νομίζεις.

πώς να φαίνομαι πιο ξεκούραστη iStock

Όλες ξέρουμε το μυστικό για να ξυπνάμε φρέσκιες και δροσερές τα πρωινά: το να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες ανεμπόδιστα κάθε βράδυ. Βέβαια, αυτό είναι πολυτέλεια για πολλές γυναίκες, εξού και βρήκαμε μερικά genius beauty hacks για να δώσεις την εντύπωση ότι έχεις απολαύσει άπειρες ώρες ύπνου.

Πώς να φαίνομαι πιο ξεκούραστη;

Εάν αυτή είναι η κύρια απορία σου καθημερινά, ευτυχώς υπάρχουν όλα αυτά τα makeup tricks που πραγματικά κάνουν παιχνιδάκι το να αποκτήσεις ένα άκρως χαλαρό βλέμμα και πρόσωπο. Είσαι περίεργη να δεις πώς; Διάβασε παρακάτω.

#1. Δοκίμασε λίγη ιριδίζουσα σκιά

Μπορεί να μην σου περνούσε καν απ᾽το μυαλό, αλλά η χρήση των shimmery σκιών δεν περιορίζεται μόνο για τα Χριστούγεννα και για τα fancy parties (όταν μας επιτρέπονταν). Ξέθαψε από το συρτάρι σου εκείνη την ιριδίζουσα σκιά που φυλάς για ιδιαίτερες περιστάσεις (ιδανικά σε κάποιο "ανοιχτό" χρώμα όπως για παράδειγμα ασημί) και τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στρατηγικά στο κέντρο του βλεφάρου σου. Η λάμψη της σκιάς αντανακλά το φως κάνοντας τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και πιο ξεκούραστα. Περίπου το ίδιο εφέ μπορείς να πετύχεις και με τη χρήση κάποιου πολυχρηστικού balm, εάν θες να αποφύγεις τη χρήση σκιάς.

Δες εδώ: Selena Gomez | H shimmery bronze σκιά ματιών της είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι τη φετινή άνοιξη

#2. Ξεκίνα να εφαρμόζεις concealer με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο

Αντί να το τοποθετείς σχηματίζοντας ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια, ξεκίνα να βάζεις concealer στις εσωτερικές γωνίες των ματιών αλλά και στην εξωτερική γωνία με μια ανοδική πορεία. Συνέχισε με λίγο μπρόνζερ πάνω στα μάγουλα και δούλεψέ το καλά ώστε να γίνει σωστό blending. Τέλος, πέρασε ρουζ στα σημεία που θα έβαζες highlighter: αυτές οι απλές τεχνικές δίνουν την ψευδαίσθηση ότι το πρόσωπο "τραβιέται" προς τα πάνω, χαρίζοντας έτσι ένα πολύ ξεκούραστο, χαλαρό πρόσωπο και βλέμμα.

#3. Βάλε κάτι κρύο στα μάτια

Το παλιό αγαπημένο κόλπο με τα αγγούρια σίγουρα θα το ξέρεις: απλά κλείσε τα μάτια, βάλε δύο φέτες αγγουριού σε αυτά και χαλάρωσε για λίγα λεπτά. Η δροσερή θερμοκρασία τους θα διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και θα σε ανακουφίσει από τυχόν κοκκινίλες και πρηξίματα. Φυσικά, υπάρχουν και τα facial massage tools ή οι eye masks που τοποθετείς για λίγα λεπτά στην κατάψυξη και κάνουν θαύματα στα puffy eyes.

#4. Απόφυγε τη χρήση eye liner & eye pencil

Μάλλον το eye liner είναι το πρώτο προϊόν που πιάνεις στα χέρια σου όταν θες να βαφτείς για να αποκτήσεις ένα ξεκούραστο βλέμμα. Κι όμως, αυτή η τεχνική μάλλον φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού εκτός του ότι κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μικρά (κυρίως όταν το τοποθετείς στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων), συγκεντρώνουν κάποιες φορές μαύρα σημάδια (από το προϊόν που "τρέχει" ενδεχομένως) στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Επικεντρώσου στη χρήση της μάσκαρα για ονειρεμένες βλεφαρίδες που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα αλλά και πιο νεανικά και φρέσκα, κι αν δεν μπορείς να τίποτα να αποχωριστείς το eye liner, προτίμησε να το εφαρμόσεις στις εξωτερικές γωνίες του ματιών σου.

Δες εδώ: Rope ponytails | Πώς να κάνεις το πιο trendy χτένισμα της σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ