Follow us

Εάν θες να ανανεώσεις το ξανθό σου, πρέπει να δεις το νέο χρώμα μαλλιών της Lucy Hale

To απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

Lucy Hale Abaca

Αυτό που θαυμάζουμε στη Lucy Hale είναι με πόση ευκολία αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να πειραματίζεται με bronde αποχρώσεις, δηλαδή τόνους που ισορροπούν μεταξύ του καστανού και του ξανθού, μην θέλοντας (ίσως;) να ξεφύγει πολύ από το αρχικό, σκούρο καστανό με το οποίο τη γνωρίσαμε.

Δες εδώ: Lucy Hale | Έκανε το ιδανικό nude makeup look για bronde hair

Όλα αυτά βέβαια μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν είδαμε την ηθοποιό με ένα χρώμα που δεν την έχουμε ξαναδει. Η νεαρή star αποφάσισε να γίνει κατάξανθη - ναι, καλά άκουσες - και μάλιστα η απόχρωση που επέλεξε είναι άκρως καλοκαιρινή και φωτεινή.

Δες το νέο hairstyle:

Loading...

Υπεύθυνος γι᾽αυτό το αποτέλεσμα είναι ο hair colorist της, John Clark, που δημιούργησε στα μαλλιά της το πιο ανανεωτικό ξανθό που πάμε στοίχημα ότι όλες θα θέλουν να αντιγράψουν φέτος το καλοκαίρι. Εάν είσαι ξανθιά - ή αν θες να γίνεις - μη χάνεις χρόνο: αυτή είναι η πιο in απόχρωση που καλό είναι να δείξεις στον κομμωτή σου.

Φυσικά, η 32χρονη δεν γινόταν να μην ανανεώσει και το κούρεμά της, έτσι η bob κουπ που δημιούργησε ο Jonny Eagland ανέδειξε ακόμα περισσότερο το υπέροχο αυτό χρώμα. Γεμάτο όγκο, κίνηση και με ένα επιμελώς ατημέλητο στυλ, αυτό το καρέ πρόκειται να γίνει το αγαπημένο μας για την ερχόμενη σεζόν.

Δες εδώ: Rope ponytails | Πώς να κάνεις το πιο trendy χτένισμα της σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ