Follow us

Το "lip filler" hack για πιο σαρκώδη χείλη που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ

Τα μεγάλα χείλη πολλοί αγάπησαν, τους ερεθισμούς κανείς!

Rosie Huntington Whiteley Splash News / Ideal Image

Τα lip plumpers, και βασικά οποιοδήποτε lip προϊόν στοχεύει στο να δείξει τα χείλη πιο "φουσκωμένα", είναι μεγάλη τάση τελευταία - και δικά μας αγαπημένα προϊόντα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια beauty hacks που κυκλοφορούν στα social media και προτείνουν DIY τεχνικές για την πρόκληση του ίδιου αποτελέσματος. Κάτι σαν γιατροσόφια θα λέγαμε, που με υλικά από την κουζίνα σου, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου για να αντικαταστήσεις το νυστέρι / πλαστικό χειρουργό / lip plumper.

10 spicy lip προϊόντα που θα χαρίσουν μοναδικό όγκο και σχήμα στα χείλη σου

Σε ένα "lip filler" hack πέσαμε πρόσφατα στο Instagram, που θέλει τη χρήση κόκκινης πιπεριάς στα χείλη με στόχο να τα κάνει να δείχνουν πιο φουσκωμένα. Πράγματι, στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να τρίβει την πιπεριά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βλέπουμε τα χείλη της να γίνονται πιο ερυθρά από το φυσιολογικό τους, αισθητά πιο φουσκωμένα και ερεθισμένα. Η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε την αντίδραση αυτή θεωρώντας τη θεμιτή και συνέχισε να βάφει κανονικά τα χείλη της, αισθανόμενη μάλλον και έναν μικρό (ή μεγαλύτερο) πόνο.

Τα 5 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και έχουν κάνει θραύση στα social media

Και όσο κι αν η πιπεριά είναι ένα φυσικό λαχανικό και όχι κάτι τεχνητό, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται για τον σκοπό που προορίζεται, δηλαδή για μαγειρική, και όχι σε καλλυντικές εφαρμογές. Κι αυτό γιατί όσο φυσικό κι αν θεωρείται, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει μικρότερους ή μεγαλύτερους ερεθισμούς στα χείλη λόγω των συστατικών της, που δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθούν και τι αλλεργικές αντιδράσεις μπορεί να επιφέρουν. Καλύτερα λοιπόν να περιοριστείς στη χρήση τεχνικών μακιγιάζ για να χαρίσεις στα χείλη σου αυτό το ζουμερό εφέ παρά να δοκιμάζεις οποιοδήποτε hack συναντάς στα social media.

Φυσικά, σαρκώδη χείλη χωρίς fillers | Αυτό το σέρουμ προσώπου θα σου χαρίσει το juicy εφέ που θες

Γιατί να προτιμήσεις ένα lip plumper;

Και αν σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι για ποιον λόγο να εμπιστευτείς ένα lip oil ή gloss που καίει τα χείλη, να σου πούμε ότι πρόκειται για καλλυντικά που έχουν ελεγχθεί διεξοδικά από επιστήμονες πριν βγουν στην αγορά, περιέχοντας συγκεκριμένα συστατικά που δεν είναι βλαβερά για τα χείλη ή την επιδερμίδα. Φυσικά, δεν αποκλείουμε το γεγονός να υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις και σε αυτά, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε καλλυντικό - σίγουρα πάντως, θα αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

To hack προς αποφυγή:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ