Follow us

5 αποχρώσεις νυχιών για το πιο κομψό πεντικιούρ

Τα καταλληλότερα χρώματα για πεντικιούρ αυτή τη μεταβατική περίοδο.

πεντικιούρ iStock

Ο καλοκαιρινός πλέον καιρός και οι ζέστες που σφίγγουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο σηματοδοτούν την ανάγκη μας για ένα πολύ καλό... πεντικιούρ. Κι αυτό γιατί εκτός από τα καλοκαιρινά ρούχα που σίγουρα θα έχεις ήδη κατεβάσει, υποψιαζόμαστε ότι έχεις ξεφορτωθεί τα μποτάκια και τα sneakers σου και προτιμάς να κυκλοφορείς με πέδιλα και σανδάλια.

Και καλά κάνεις, αφού τα καλοκαιρινά παπούτσια αναδεικνύουν καλύτερα τα outfits μας αλλά και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ειδικά αν συνοδεύονται από περιποιημένα άκρα και ωραία χρώματα στα νύχια - δεν είναι τυχαίο ότι οι όμορφες αποχρώσεις στα νύχια μας μπορούν από μόνες τους να μας κάνουν χαρούμενες.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα αντηλιακά προσώπου που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι

Κι επειδή στοιχηματίζουμε ότι τόσους μήνες είχες παραμελήσει τη φροντίδα των ποδιών σου, τώρα είναι η ώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα καλό πεντικιούρ και να επιλέξεις να κάνεις μια από τις πιο κομψές αποχρώσεις που συγκεντρώσαμε παρακάτω για σένα.

Μπορεί να εκπλαγείς, αλλά εδώ δεν θα δεις παλ αποχρώσεις και (πολύ) φωτεινά χρώματα - σε αντίθεση με τις αντίστοιχες hot αποχρώσεις για τα μανικιούρ της άνοιξης. Για το πεντικιούρ θεωρούμε ότι, μέχρι να μαυρίσεις και να μπορούν να αναδειχθούν καλύτερα τα πιο απαλά χρώματα, καλό θα ήταν να κινηθείς σε πιο σκούρα, ώστε να κάνουν αντίθεση με τη λευκή (ακόμα) επιδερμίδα σου και έτσι να φαίνονται περισσότερο, ακόμα κι από μακριά. Υπάρχει φυσικά πάντα και η επιλογή του διάφανου ή nude χρώματος που είναι παντός καιρού και δείχνει όμορφο και κομψό κάθε εποχή του χρόνου- προσοχή μόνο στην επιλογή της σωστής απόχρωσης, που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις πάντως, ακόμα κι αν προτιμήσεις να τα αφήσεις άβαφα, θυμήσου ότι το σημαντικό είναι να είναι περιποιημένα και καθαρά.

Δες παρακάτω όλες τις inspo φωτογραφίες με τα πιο κομψά μανικιούρ που συγκεντρώσαμε για σένα:

Retro green

Loading...

Electric blue

Loading...

Nude-pink

Loading...
Loading...

Hot red

Loading...
Loading...

Transparency

Loading...

Δες επίσης: Flash Liner | Το απλό makeup hack που θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται (πολύ) μεγαλύτερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ