Follow us

5 TikTok skincare tips που όντως αξίζει να ακολουθήσεις

Η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί.

μάσκα προσώπου με μέλι Istock Photo

Ένα γρήγορο scroll στο TikTok και γρήγορα θα ανακαλύψεις αμέτρητα beauty tips με τα πιο δημοφιλή να είναι αυτά που αφορούν το skincare, οι αναζητήσεις των οποίων αυξήθηκαν κατά 9100% τον προηγούμενο μήνα. Ενώ πολλά από αυτά είναι εξαιρετικά βοηθητικά, άλλα -όπως το SPF contouring- μπορούν να θεωρηθούν μέχρι και επικίνδυνα. Για σε βοηθήσουμε να τα ξεχωρίσεις και να σε προστατεύσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 από τα πιο αγαπημένα μας -ανάμεσά τους και μία σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι-, που όντως αξίζει να ακολουθήσεις.

TikTok Made Us Buy Them | 5 viral προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις

Διπλός καθαρισμός

Ο διπλός καθαρισμός δεν είναι κάτι καινούριο. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των skincare addicts κι όχι άδικα: Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας ρύπους και ίχνη μακιγιάζ, βελτιώνοντας έτσι την υγεία της και κάνοντάς την εξαιρετικά λαμπερή και φρέσκια. Δες παρακάτω τι ακριβώς συμβαίνει όταν αφαιρείς το μακιγιάζ σου μόνο με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ:

Κατάφερα να μειώσω τις κηλίδες στο πρόσωπό μου μέσα σε ένα μήνα χάρη στην Caudalie και η ρουτίνα μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια

Σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι και κουρκουμά

Δεν είναι όλες οι DIY μάσκες προσώπου ίδιες. Η συμβουλή μας; Όπου βλέπεις λεμόνι, οδοντόκρεμα και καφέ, τρέχα μακριά! Μερικά από τα πιο ασφαλή συστατικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις τη δική σου σπιτική μάσκα προσώπου είναι ο κουρκουμάς και το μέλι. Αυτά ακριβώς περιέχει η δική μου συνταγή, που σας έδειξαν πριν αρκετούς μήνες στο προσωπικό μου TikTok.

@vickychristopoulou

Η πιο εύκολη και αποτελεσματική σπιτική μάσκα κατά της ακμής 🙌🏽 #diy #diymask #skincare #acne #acneskin

♬ πρωτότυπος ήχος - Vicky Christopoulou

Face icing

Πολλοί είναι οι celebrities που αγαπούν να κυλούν ένα παγάκι στο πρόσωπό τους το πρωί, προκειμένου να "ξυπνήσουν" την επιδερμίδα τουσ και να μειώσουν το οίδημα. Αν και η τάση του face icing δεν είναι επικίνδυνη, θα σε συμβουλεύαμε να την αποφύγεις αν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς μπορεί να την ερεθίσει.

Μασάζ με gua sha

To gua sha είναι ένα αρχαίο κινέζικο "gadget", το οποίο είναι εξαιρετικό για να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου προκειμένου να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος και να βελτιώσεις τη λεμφική αποστράγγιση. Γιατί να μην το προσθέσεις λοιπόν στη ρουτίνα σου;

@harperkaminski

thank god for chinese medicine!!! i’m in love with my gua sha now #guasha

♬ originalljud - S U P E R M O D E L S

Skincare Fridge

Τα skincare fridges έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, καθώς διατηρούν τις μάσκες, τις κρέμες και τα tools δροσερά με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αναζωογονητικά και να μειώνουν το οίδημα το πρωί. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις 100€+ σε ένα skincare fridge, μπορείς απλά να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα στο ψυγείο. Το μόνο που θα σου "κοστίσει" είναι μερικές διαδρομές μέχρι την κουζίνα.

@miyaevarenae

10/10 recommend this skincare fridge! Soo much storage, link in my bio <3 #skincare #skincarefridge #asmr #fyp #organizing #spa #products #foryou

♬ original sound - Miyaeva Renae ♡

Δείξε 10 χρόνια νεότερη με αυτά τα χρώματα μαλλιών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ