Follow us

Ariana Grande | Δες πώς αναβάθμισε τo signature ponytail της την ημέρα του γάμου της

Το χτένισμα που θα αποτελέσει αναμφισβήτητη έμπνευση για όλες τις brides-to-be του καλοκαιριού - και όχι μόνο.

ariana grande Instagram

Πριν λίγες ώρες, η Ariana Grande ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στον Μάϊο υπό άκρα μυστικότητα και λιγότερους από 20 καλεσμένους.

Κι ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε ποιο hair look θα επέλεγε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, εκείνη έμεινε πιστή στην signature αλογοουρά με την οποία μας έχει συνηθίσει σε όλες τις εμφανίσεις της, on & off stage. Βέβαια, η νεαρή star αναβάθμισε ακόμα περισσότερο την iconic πλέον αλογοουρά της με ένα bridal twist.

O hairstylist που επιμελήθηκε το χτένισμα, Josh Liu, δημιούργησε ένα polished half-up half-down pony με ανάλαφρες μπούκλες στο τελείωμα που έπεφταν χαλαρά στην πλάτη της. Ποιο ήταν το twist; Το εντυπωσιακό εκρού πέπλο που έφτανε μέχρι τους ώμους της και ήταν διακοσμημένο με έναν λιτό, σατέν φιόγκο.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Το κομψό αυτό look της ήταν εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn και είμαστε σίγουρες ότι θα εμπνεύσει όλες τις brides-to-be, ιδίως αν παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι.

Τα δύο σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξεις αν θες να το αντιγράψεις; Καλό είναι να χτενίσεις τα μαλλιά σου με τη μέθοδο blow-dry και μια στρογγυλή βούρτσα, ενώ για την αξεπέραστη λάμψη του χτενίσματος της Grande καλό είναι να χρησιμοποιήσεις άφθονο spray λάμψης.

Δες επίσης: "Farrah Fawcett Flip" | Το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ