Follow us

Kim Kardashian | Δεν θα πιστέψεις τον ευρηματικό τρόπο που χρησιμοποίησε για να κάνει κυματιστά τα μαλλιά της

Ή καλύτερα, την τεχνική που σκαρφίστηκε ο κομμωτής της, Chris Appleton.

Kim Kardashian Abaca Press

Το ότι η Κim Kardashian είναι ίσως από τις διασημότερες stars που πειραματίζεται τόσο πολύ συνέχεια, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ό, τι νέο δοκιμάζει, το ξέρουμε. Είμαστε συνηθισμένες πλέον στις τολμηρές αλλαγές της χωρίς να μας κάνει τίποτα πλέον εντύπωση.

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μόνο το ίδιο το χτένισμα που μας εντυπωσίασε, αλλά κυρίως η τεχνική που χρησιμοποίησε ο αγαπημένος της hairstylist, Chris Appleton.

H Kim Kardashian σού δείχνει έναν νέο τρόπο για να φορέσεις το eyeliner

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα μικρό βιντεάκι που ανέβασε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram, εξήγησε στους διαδικτυακούς φίλους του ποιον ευρηματικό τρόπο σκαρφίστηκε για να δημιουργήσει μια διαφορετική wavy υφή στα μαλλιά της 40χρονης star, ώστε να ξεφύγει λίγο από τα συνηθισμένα.

Ανυπομονείς να μάθεις πώς διαφοροποιήθηκε; Χρησιμοποίησε κρεμάστρες (!), τις οποίες λύγισε στα δύο δημιουργώντας ένα σχήμα που τον βοήθησε να πλέξει τα μαλλιά της σε πλεξούδες ανάμεσά του, ενώ το σκληρό υλικό έδωσε στα μαλλιά ένα πολύ έντονο και σταθερό crimped wavy look. Στη συνέχεια, για να σταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο το χτένισμα πέρασε τα πλεγμένα μαλλιά με ισιωτική, ώστε να βοηθήσει και η θερμότητα στην τελική, επιθυμητή υφή.

H Dua Lipa μόλις φόρεσε το αγαπημένο hair clip των παιδικών μας χρόνων

Δες το βίντεο για να καταλάβεις τι εννοούμε:

Loading...

Τι έχεις να πεις;

To μικρό, πανεύκολο μυστικό της Hailey Bieber για τέλεια επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ