Follow us

Εάν είσαι fan του nude μακιγιάζ, τότε πρέπει να δεις τα makeup looks της Emily Ratajkowski

Μια αναδρομή στα αγαπημένα μας makeup looks του μοντέλου που σήμερα γίνεται 30 ετών.

Emily Ratajkowski Splash News

Το ότι η Emily Ratajkowski θεωρείται η queen του nude μακιγιάζ, και ιδιαιτέρως των nude lips, είναι γεγονός. Σε όλες τις εμφανίσεις της, επίσημες και μη, το signature look της είναι το μπεζ κραγιόν στα χείλη και οι καφέ-ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια.

Σήμερα 7 Ιουνίου, και με αφορμή τα γενέθλια της νεαρής μανούλας που έκλεισε τα 30, κάνουμε μια αναδρομή σε όλες εκείνες τις φορές που εντυπωσίασε με το μακιγιάζ της. Απλό και φυσικό μεν αλλά πάντα λαμπερό, είναι ό, τι πρέπει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, ενώ μπορείς να το υιοθετήσεις και στις βραδινές εξόδους σου προσθέτοντας λίγο shimmering bronzer στα ζυγωματικά και στο ντεκολτέ.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, που μάλιστα έφερε μόλις πριν λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, φροντίζει να περιποιείται επαρκώς την επιδερμίδα της πριν χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κάλυψη και ακόμα και ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ να εφαρμόσει στο πρόσωπό της, είναι επαρκή για να της χαρίσουν την επιθυμητή λάμψη και φρεσκάδα.

Δες την σε μια πόζα αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της, με φυσικό μακιγιάζ και σε εξαιρετικά fit κατάσταση:

Loading...

Αλλά και όλες εκείνες τις φορές που θελήσαμε να αντιγράψουμε το υπέροχο μακιγιάζ της:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ