Follow us

Εάν θες να ανανεώσεις το ξανθό σου, πρέπει να δεις το νέο χρώμα μαλλιών της Jennifer Lopez

Εμπνεύσου από το άκρως καλοκαιρινό χρώμα της star.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Η Jennifer Lopez είναι ο απόλυτος χαμαιλέοντας σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, αφού όποιο χτένισμα/κούρεμα/χρώμα κι αν δοκιμάσει, της ταιριάζει απόλυτα. Είναι μάλιστα τόσο συχνές οι αλλαγές που κάνει, δοκιμάζοντας τελείως διαφορετικά στιλ μαλλιών, που πλέον δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το μόνιμο hairstyle της, ή πότε πρόκειται για κάποια προσωρινή αλλαγή με τη χρήση περούκας.

Το θέμα είναι όμως ότι η απόχρωση ξανθού που είδαμε ότι δοκίμασε πριν λίγες ώρες ο Chris Appleton στα μαλλιά της είναι τόσο λαμπερή που δεν γινόταν να μην τη σχολιάσουμε.

Μετά το πρόσφατο hairstyling με blunt curtain bangs, που μας άφησε όλες άφωνες, η διάσημος hairstylist μεγαλούργησε και πάλι χαρίζοντας στην 51χρονη μια πολύ φωτεινή ξανθιά απόχρωση, έναν θερμό τόνο που γλυκαίνει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να της κάνει το αγαπημένο του πλέον χτένισμα (αλλά και δικό μας), το blow-dry, χτενίζοντας τα μαλλιά της με τη χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας και με τη βοήθεια σεσουάρ.

Δες το look:

Loading...

Αν είσαι ξανθιά και θες να ανανεώσεις το χρώμα σου, ή αν θες να τολμήσεις για πρώτη φορά το ξανθό, σού βρηκαμε μόλις την ιδανικότερη απόχρωση για το καλοκαίρι.

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Jennifer Lopez για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ