Follow us

God Is A Woman | Το νέο, πολλά υποσχόμενο άρωμα της Ariana Grande

Και η ομώνυμη σειρά καλλυντικών της star που λέγεται ότι βρίσκεται στα σκαριά.

Ariana Grande Splash News/Ideal Image

Μετά τις Selena Gomez, Rihanna, Kylie Jenner και Olivia Palermo, αλλά και πολλών άλλων stars που έχουν δημιουργήσει τη δική τους σειρά καλλυντικών/skincare, ήρθε η σειρά και της Ariana Grande να αποκτήσει μια θέση στο business της ομορφιάς.

Ούσα και η ίδια beauty icon - δεν θυμόμαστε να έχουμε δει πουθενά αλλού το half-up half-down χαρακτηριστικό ponytail της πριν το υιοθετήσει εκείνη - έχει ασχοληθεί με τη βιομηχανία των καλλυντικών στο παρελθόν, αφού έχει λανσάρει ήδη 6 αρώματα που πρόσθεσαν πολλά ακόμα μηδενικά στα έσοδά της.

Η Elsa Hosk σού δείχνει πώς να πετύχεις τα off-duty χτενίσματά της

Πριν λίγες ώρες, η ίδια ανέβασε ένα teaser στο Instagram της που απεικόνιζε ένα περίτεχνο λευκό μπουκάλι αρώματος. Το κενό στο κέντρο του δίνει ένα hint για το τι ακριβώς περικλείεται σε αυτό, εξάπτοντάς ακόμα περισσότερο την περιέργειά μας. Η ονομασία αυτού ... "God Is A Woman", εμπνευσμένη από την ομώνυμη επιτυχία της τραγουδίστριας, μάς κάνει να ονειρευόμαστε πως πρόκειται για ένα άκρως αισθησιακό και θηλυκό άρωμα.

Η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά, αναφέροντας μόνο ότι το άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Την ίδια στιγμή, και σύμφωνα με το Trendmood, η 27χρονη πρόσφατα υπέβαλλε αίτηση για κατοχύρωση του σήματος της νέας της beauty σειράς, που μάντεψε, θα έχει την ίδια ονομασία: God Is A Woman.

Loading...

Η νέα φημολογούμενη beauty collection της θα περιέχει skincare προϊόντα, προϊόντα για το σώμα όπως body lotions, body butters, shower & bath gels, body mists και αρώματα, χωρίς βέβαια να έχει εξακριβωθεί ακόμα αν θα περιέχει και προϊόντα μακιγιάζ ή αν το προϊοντικό portfolio θα περιοριστεί στα παραπάνω.

H Gigi Hadid σού δείχνει έναν σούπερ ευρηματικό τρόπο για να βάλεις σκιά

Στο μεταξύ, έχει κάνει τους εκατομμύρια fans της να αδημονούν για ό,τι νέο κυκλοφορήσει από την ίδια, που είμαστε σίγουρες ότι θα έχει τεράστια απήχηση στο κοινό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ